167 gol 157 asist! Fransız basını resmen açıkladı: Dünya yıldızı Süper Lig'e geliyor... Ortalık karışacak

167 gol 157 asist! Fransız basını resmen açıkladı: Dünya yıldızı Süper Lig'e geliyor... Ortalık karışacak

Belçika'nın dünya yıldızı Eden Hazard'ın kariyerindeki yeni durağının Türkiye Süper Lig olabileceği konuşulmaya başlandı...

Lille'de parlayarak Chelsea'nin kapılarını ardına kadar açan ve ardından Real Madrid gibi bir futbol devine transfer olan Hazard, ne yazık ki son dönemde sakatlıkların gölgesinde kaldı. Özellikle Eflatun-beyazlı formayla son sezonunda yalnızca 10 maçta sahada olabilen yıldız oyuncu, bu maçlarda 1 gol ve 2 asistle katkı sağladı. Ancak Hazard'ın bu istatistiklerle sınırlı kalmak istemediği aşikâr.

2-002.jpg

SÜPER LİG'E GELEBİLİR

Fransız basınından sızan bilgilere göre, Hazard'ın menajeri, Süper Lig'in köklü takımlarından biriyle transfer müzakereleri için Türkiye'ye geldi. Bu gelişme, Belçikalı yıldzın Türkiye'yi kariyerini yeniden zirveye taşıyabileceği bir fırsat olarak gördüğü yorumlarına neden oldu.

KARİYER İSTATİSTİKLERİ

Kariyeri boyunca 623 maçta 167 gol atan ve 157 asistlik performans sergileyen Hazard, Madrid tarafından serbest bırakıldı. Bu da demek oluyor ki yıldız oyuncunun bonservisi elinde.

Türk futbolseverler, böylesine büyük bir yıldızın Süper Lig'e gelmesiyle ligimize olan ilginin uluslararası arenada daha da artacağını düşünüyor. Önümüzdeki günler, Hazard'ın kariyerinin nereye evrileceği konusunda daha net ipuçları verecek gibi görünüyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN