18-30 yaş arasındaki gençler dikkat! 12 Nisan'a kadar başvuru yapılacak: Yurt dışına çıkmak isteyenlere müjde

18-30 yaş arasındaki gençler dikkat! 12 Nisan'a kadar başvuru yapılacak: Yurt dışına çıkmak isteyenlere müjde

Yurt dışına çıkmak için fırsat bekleyen vatandaşları ilgilendiren önemli bir açıklama yapıldı. 18-30 yaş aralığında yer alan kişilere o belediyeyi tarafından önemli bir duyuru yayınlandı. Son başvurular 12 Nisan'a kadar yapılacak. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…

18-30 yaş aralığında bulunan gençlerin Avrupa deneyimi kazanması ve çeşitli kentlerde yapılacak gönüllü projeleri için kollar sıvandı. Ordu Belediyesi tarafından yürütülen proje kapsamında detaylar belli oldu. Yurt dışı hayali kuran vatandaşların 12 Nisan'a kadar başvuru yapması gerekiyor. İşte merak edilen konu hakkındaki tüm detaylar…


ORDU BELEDİYESİ'NDEN YURT DIŞI KAMPANYASI

Ordu Belediyesi yurt dışı gönüllülük projesi kapsamında merak edilen detayları paylaştı. 18-30 yaş aralığında bulunan ve daha önce uzun dönem ( 2 aydan fazla) bir ESC projesine katılmayan kişilerin projeye başvuru yapabileceğini duyurdu.

ordu-belediyesi.jpg

Takım çalışmasına hazır sosyal projelerde çalışmak isteyen ve Avrupa'yı tanımak isteyen kişilerin başvuru yapabileceği belirtilirken yabancı dilini geliştirmek isteyen kişilerin de Avrupa Birliği Gönüllülük projelerine katılım sağlayabileceğini açıkladı.

BAŞVURU İÇİN SON GÜNLER

Ordu Belediyesi bünyesinde yapılan Avrupa gönüllülük projesi için araştırmalar devam ediyor. Başvuru şartları kapsamında 18-30 yaş aralığında yer alan kişilerin projeye katılım sağlayabileceği belirtildi. Bunun yanı sıra tercihen temel seviyede İngilizce bilmesi ve tercihen yeşil pasaport sahibi olması istenen şartlar arasında yer alıyor. 26 Mart 2023 tarihi olan son başvuru tarihinin alınan son karar doğrultusunda 12 Nisan 2023'e kadar uzatıldığı belirtil. Başvuruda bulunacak işler 12 Nisan 2023 tarihi saat 17.00'a kadar başvuru işlemlerini yapması gerekiyor.
avrupa-proje.jpg


BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Ordu Belediyesi bünyesinde yapılan proje kapsamında başvuru formu Europass formatında Motivasyon Mektubu (İngilizce ve PDF) ile birlikte CV’nin (İngilizce ve PDF) [email protected] adresine gönderilmesi gerekiyor. Yapılan başvuruların ardında kontenjan sayısı kapsamında mülakatla seçim yapılacak.

portekiz.jpg
Gönüllülük faaliyetlerinin Mayıs, Haziran, Temmuz, Ağustos aylarında gerçekleştirileceği belirtilirken başvuru yapanların gideceği ülkeler ise Hırvatistan, İspanya, Portekiz, Romanya, Yunanistan olarak belirlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN