18 yaşındaki Mehmet kiraladığı evde ölü bulundu

18 yaşındaki Mehmet kiraladığı evde ölü bulundu

Mardin'in Kızıltepe ilçesinde yaşayan 18 yaşındaki Mehmet Çakır kiraladığı evde ölü olarak bulundu.

Mardin Kızıltepe'de yaşayan 18 yaşındaki Mehmet Çakır'dan ailesi 3 gündür haber alamadığı için polise 'kayıp' başvurusunda bulundu.

Polisin çalışmaları sonucu, Şanlıurfa Caddesi’nde bir ev kiraladığı ortaya çıkan Çakır'ın kiraladığı evde cesedi bulundu.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN