24 ay ertelemeli faizsiz kredi imkanı! Başvuru yapana 150.000 TL veriliyor: Başvurular yarın itibariyle başlıyor...

24 ay ertelemeli faizsiz kredi imkanı! Başvuru yapana 150.000 TL veriliyor: Başvurular yarın itibariyle başlıyor...

Milyonlarca vatandaşa duyurulan faizsiz kredi müjdesi verildi. Yapılan açıklamalara göre 24 ay ertelemeli 150.000 TL tutarında faizsiz kredi ödemesi yapılacak. Yarın itibariyle başlayacak olan kredi kampanyası araştırma konusu oldu. Peki faizsiz kredi kimlere verilecek? İşte tüm detaylar...

24 AY ERTELEMELİ FAİZSİZ KREDİ

Seçimlerin ikinci turunda sonuçlanmasıyla birlikte üst üste gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Milyonlarca vatandaşa müjdelenen kredi gelişmesiyle faizsiz ve ertelemeli kredi imkanı sunulacak. Son zamanlarda yükselen fiyatlar nedeniyle milyonlarca gencin nakit sıkıntısı çektiği görülüyor. Duyurulan kredi kampanyası ile birlikte başvurular için gençler gün saymaya başladı.

Devlet tarafından 24 ay ertelemeli faizsiz 150.000 TL tutarında kredi fırsatını duyurdu. 28 Mayıs tarihi ile kesinleşen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Türkiye'nin 13. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olarak açıklandı. Seçim sonrasında Aile ve Gençlik Bakanlığı'nın kurulacağı bilgisini vererek gençlere yönelik müjdeleri paylaştı.

fbuinwrwyaay-7u.jpg

SIFIR FAİZ ORANIYLA 150.000 TL KREDİ İMKANI

Aile ve Gençlik Bankası'nın kurulmasıyla birlikte aile ve gençlere özel yeni çalışmalara adım atılacağına dair müjdeyi verdi. Belirtilen kapsamda aileden en az bir kişinin sosyal güvenliği güvence altına alınarak, ev hanımları ve tüm kadınlara dair yeni faaliyetler hayata geçirilecek. Bu işlemin yanı sıra evlilik hayali kuran çiftlere 24 ay ertelemeli 150.000 TL kadar faizsiz kredi imkanı sunulacak.

Gençler için duyurulan faizsiz evlilik kredisi başvuruları için haziran ayı işaret edilmişti. Başvuru gününe dair henüz net bir açıklama yapılmamışken evlilik kredisine dair detaylar araştırılmaya devam ediyor. Destek kapsamında gençlerin nakit sorunlarının ortadan kalkması planlanıyor.

uc-banka-duyuru-yapti-uygun-faiz-oranlari-ile-kredi-donemi-basliyor-1280x720.webp

EVLENEN GENÇLER DE ALABİLECEK!

Seçim öncesinde duyurulan evlilik kredisine dair detaylar merak konusu oldu. Gençlerin evlilik kredisini evlendikten sonra alabileceği de gündemde yer aldı. Evlilik kredisine dair iddialar gündemde yer almaya devam ediyor.

Nikah yapan gençlerin 12 ayı doldurmaları halinde evlilik kredisine başvuru yapabileceği gündemde yer alıyor. Evlilik kredisi alan gençler 24 ay ertelemenin sonunda 48 ay süren bir ödeme ile aldıkları krediyi faizsiz bir şekilde ödeyecekler.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN