24 gündür kayıp olarak aranıyordu, korkunç gerçek ortaya çıktı: Ayşegül'ü boğup ormana gömdü

24 gündür kayıp olarak aranıyordu, korkunç gerçek ortaya çıktı: Ayşegül'ü boğup ormana gömdü

Osmaniye'de 26 Ağustos'ta yürüyüş için evinden çıktıktan sonra kayıp olarak aranan 54 yaşındaki Ayşegül Yaşar'ın cansız bedeni, Kahramanmaraş'ta ormanda elleri bağlı halde gömülü bulundu. Gözaltına alınan T.K.'nin, Yaşar'ı aracında boğarak öldürdüğünü ve cesedini Geben mevkisine gömdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

Osmaniye'nin Düziçi ilçesi İrfanlı Mahallesi'nde yaşayan Ayşegül Yaşar, 26 Ağustos'ta yürüyüş yapmak için evinden çıktı. Yaşar'dan uzun süre haber alamayan ailesi, polis merkezine giderek kayıp başvurusunda bulundu.

Düziçi Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde başlatılan soruşturma kapsamında Osmaniye ve Kahramanmaraş Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından geniş çaplı çalışma yürütüldü.

basliksiz-6-001.jpg

ŞÜPHELİNİN KİMLİĞİ BELİRLENDİ

Soruşturma sırasında T.K. isimli kişinin olayla bağlantısı olduğu belirlendi. Hakkında "kişiyi hürriyetinden yoksun kılma" suçundan arama kaydı bulunan T.K. hakkında gözaltı kararı verildi.

Kahramanmaraş'taki adresi belirlenen T.K., evine düzenlenen operasyonla anne ve babasıyla birlikte gözaltına alındı.

basliksiz-9-001.jpg

"BOĞARAK ÖLDÜRDÜM" İTİRAFI

Emniyetteki işlemleri sırasında T.K.'nin, Ayşegül Yaşar ile otomobilde tartıştığını ve tartışmanın ardından Yaşar'ı boğarak öldürdüğünü itiraf ettiği öğrenildi.

T.K.'nin, Yaşar'ın cesedini Düziçi'ndeki İrfanlı Mahallesi'ne yaklaşık 80 kilometre uzaklıkta bulunan Kahramanmaraş'ın Andırın ilçesindeki Geben mevkisindeki ormanlık alana götürerek gömdüğünü söylediği belirtildi.

Şüphelinin yer göstermesi üzerine ekipler bölgede arama yaptı. Ayşegül Yaşar'ın cansız bedeni, üzeri dallarla kapatılmış ve toprağa gömülmüş halde bulundu. Ellerinin bağlı olduğu belirlenen Yaşar'ın cenazesi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi amacıyla Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

basliksiz-8-001.jpg

ALTIN VE ZİYNET EŞYALARINI DA SAKLADIĞINI SÖYLEDİ

T.K.'nin emniyetteki ifadesinde, Ayşegül Yaşar'dan aldığı altın ve ziynet eşyalarını da evinde sakladığını söylediği öğrenildi.

Olayla ilgili soruşturmanın çok yönlü sürdüğü bildirildi.

basliksiz-7-001.jpg

YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN