263 gazi , gazi ve şehit yakını kamuya atanacak: Hangi branş ne kadar alım yapacak?

263 gazi , gazi ve şehit yakını kamuya atanacak: Hangi branş ne kadar alım yapacak?

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, 11 Temmuz Salı günü kamu kurum ve kuruluşlarına 263 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının atanacağını duyurdu. Bakanlığın bu son atamasıyla beraber bugüne kadar kamuda istihdamı sağlanan şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarının toplam sayısı 48 bin 819’a ulaşacak.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, kamu kurum ve kuruluşlarına 263 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının atanacağını açıkladı.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, bugün yaptığı yazılı açıklamada, kamu kurum ve kuruluşlarına 263 şehit yakını, gazi ve gazi yakınının atanacağını duyurdu. Açıklamaya göre; 11 Temmuz Salı günü yapılacak törenle 263 şehit yakını, gazi ve gazi yakını kamu kurumlarında istihdam edilecek. Noter huzurunda yapılacak törende, hak sahiplerinden 82’si avukat, biyolog, çocuk eğitimcisi, diş tabibi, fizikçi, hemşire, mühendis, odyolog, öğretmen, redaktör, programcı, psikolog, sağlık teknikeri, sosyolog, teknisyen ve tekniker olarak atanacak.

Ataması yapılacak 263 kişiyle birlikte, bugüne kadar kamuda istihdamı sağlanan şehit yakını, gazi ve gazi yakınlarının toplam sayısı 48 bin 819’a ulaşacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN