269 bayisi olan dev Türk akaryakıt firması satışa çıktı! Mersin’den Kocaeli’ne kadar araç sahiplerinin tek adresiydi

269 bayisi olan dev Türk akaryakıt firması satışa çıktı! Mersin’den Kocaeli’ne kadar araç sahiplerinin tek adresiydi

Rekabet Kurulu, Türk akaryakıt devi hakkına flaşh karar! 269 istasyonu bulunan akaryakıt devi satışa çıkıyor. Aracı olanlar inanamadı. İşte merak edilen detaylar

Kocaeli’nde depolama alanı olan ve tam 269 istasyonu bulunan Türk akaryakıt firması için Rekabet Kurulu’ndan satış onayı çıktı. Son dönemlerde ekonomik krizden dolayı iflas eden firmalar tek tek mağazalarını kapatmaya başlamıştı. Peki Türk akaryakıt devi neden bu yola girdi? İşte merak edilenler

Pek çok yerde istasyonu bulunan Altınbaş Petrol AŞ’nin ( ALPET) için Rekabet Kurulu satışı onayı verdi. Onay sonrası Alpet’in kontrolü Zeren Group’a geçti.

img-1764.jpeg

Satış onayı sonrası, şirket Zeren Group Yatırım Holding AŞ, Altınbaş Petrol ve Ticaret AŞ’nin (Alpet) tek kontrolünü devralma işleminin onayını aldı. Altunbaş Holding’in Türkiye’nin 5 ilinde 6 depolama alanı, 259 adet bayisi var. Bunlar, Mersin, Aliağa, Samsun, Kocaeli, Kırıkkale ve Antalya’da.

Zeren Group, çok sayıda alanda faaliyet gösteren bir şirket. Mali müşavirlikten danışmanlığa, bilgi teknolojilerinden otomotive, gayrimenkul yatırımından inşaata kadar geniş bir yelpazede faaliyet gösteriyor. Bu devralma, Zeren Group’un çeşitli sektörlerdeki geniş deneyimini ve güçlü portföyünü daha da genişletmesine olanak tanıyacak.

Altınbaş Petrol ve Ticaret AŞ’nin Alpet markası altında sahip olduğu akaryakıt bayileri ve depolama tesisleri, Zeren Group’un stratejik büyüme hedeflerine katkı sağlayarak şirketin rekabet gücünü artırabilir. Bu işlem, enerji sektöründeki faaliyetlerini çeşitlendirmek isteyen Zeren Group için önemli bir adım olarak öne çıkıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN