4A, 4B, 4C emeklisine 30.000 TL'lik bayram müjdesi! 3 banka bombayı patlattı! 5 dakikada hesaba yatıyor

4A, 4B, 4C emeklisine 30.000 TL'lik bayram müjdesi! 3 banka bombayı patlattı! 5 dakikada hesaba yatıyor

EYT yasasından sonra emekli olan çok sayıda vatandaşa bankalarda kapılarını açtı. Sıraya giren bankalar emekliler için cazip kampanyalar başlattı. o 3 bankada emekliye müjdeli haberi verdi. 30 bin lira nakit para vereceğini duyuran bankalar tek bir şart arıyor. İşte detaylar...

EYT ile beraber emekli sayısı da milyonları buldu. En düşün emekli maaşın 7.500 liraya çıkmasıyla bankalar da sıraya girdi. Emekliler için uygun kampanya ve promosyon imkanları sunan kamu bankaları kesenin ağzını açtı. O 3 banka ise emekliye tam tamına 30.000 lira nakit para verecek. Bunun için tek bir koşul var!

kamubankalariemekli.jpg

3 KAMU BANKASINDAN EMEKLİYE 30.000 TL NAKİT PARA

2023 yılında müjde üstüne müjde alan emeklilere bankalardan da duyurular gelmeye başladı. Promosyon için sıraya giren kamu bankaları birbirleriyle yarışmaya başladı. 3 kamu bankasından da emekliye 30 bin liralık kampanya başlatıldı. Düşük faizle sundukları krediler kampanyası için o 3 banka sadece tek bir şart istiyor.

emeklimaasinekadar.jpg

TEK BİR ŞART VAR! EMEKLİ OLMAK

Başvuru ekranlarını açan Vakıfbank, Halkbank ve Ziraat Bankası, emekliye 30 bin liralık nakit kredi sunuyor. Limiti 30.000 TL olan krediler düşüş faizlerle hesaplanacak. Emekliye ihtiyaç kredisi sunan 3 banka bunun için sadece emekli olma şartı arıyor. Peki nereye başvuru yapılacak? Merak edilenleri derledik...

para.jpg

BANKAYA GİTMEDEN BAŞVURUN, 5 DAKİKADA KREDİYİ KAPIN

Emekliler şubeye gitmeden 30.000 TL'lik düşük faizli ihtiyaç kredisine ekrandan başvurabilir. 4A, 4B, 4C bakmaksızın verilecek olan kredi miktarına başvuran emeklilere 5 dakikada sağlanacak.

DÜŞÜK FAİZLE 36 AY VADE İMKANI

Maaşını devlet bankalarına taşıyan emekliler, düşük ve hızlı kredi imkanına sahip olabilecek. Emekliye özel olan ihtiyaç kredisi 36 ay vade imkanıyla sunulacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN