52 yaş altına masa başı iş fırsatı! MEB tüm şartları açıkladı, çalışanlar kura yoluyla belirlenecek

52 yaş altına masa başı iş fırsatı! MEB tüm şartları açıkladı, çalışanlar kura yoluyla belirlenecek

Milli Eğitim Bakanlığı'ndan iş fırsatı! 52 yaşının altındaki herkes başvurabilecek! KPSS şartı yok! Alımlar, kura yoluyla belirlenecek. Masa başı çalışmak isteyenler acele etsin...

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) yeni istihdam fırsatını duyurdu! Şartları sıralayan MEB, alımların kura yoluyla yapılacağını açıkladı. Masa başı olarak çalışılacak iş için KPSS şartı da aranmıyor.

BÜRO PERSONELİ ALINACAK

4-005.jpg

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) aracılığıyla Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı Öğretmenevi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından daimi büro personeli alımı gerçekleştirilecektir. Başvuru yapacak adaylar için belirlenen başvuru şartları şu şekildedir:

BAŞVURU ŞARTLARI AÇIKLANDI

1-006.jpg

  • Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı Olmak: İlk şart olarak, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak gereklidir. Bu program, sadece Türk vatandaşlarına yöneliktir.
  • Eğitim Durumu: Başvuracak adaylar en az lise mezunu olmalıdır. En fazla ise önlisans mezunu kabul edilecek.
  • Hijyen Eğitimi ve İlk Yardım Sertifikaları: Başvuru sahipleri, hijyen eğitimi ve ilk yardım eğitimi sertifikalarına sahip olmalıdır.
  • Yaş Sınırlaması: Başvuranların 52 yaşını tamamlamamış olması gerekiyor.
  • Adli Sicil Temizliği: Başvuru sahiplerinin adli sicil kayıtlarının temiz olması, herhangi bir ciddi suç kaydının bulunmaması gerekiyor.
  • Kamu Hakları ve Sabıka Kaydı: Başvuranların kamu haklarından mahrum olmamaları ve sabıka kayıtlarının temiz olması gerek.
  • Medeni Haklar: Başvuru sahipleri medeni haklarını kullanma ehliyetine sahip olmalıdır.
  • Askerlik Durumu: Erkek adaylar için askerlik hizmetinin tamamlanmış veya muafiyet durumunun sağlanmış olması gerek.
  • Emeklilik Durumu: Başvuranlar emeklilik, malullük veya yaşlılık aylığı almamış; Ayrıca, emekli olmamış veya emekliliğe hak kazanmamış olmalıdır.

BAŞVURU İÇİN SON GÜN YARIN

2-009.jpg​​​​​​​

Başvurular, 4-8 Eylül tarihleri arasında İŞKUR üzerinden Nevşehir iline yapılacaktır. Başvuruların ardından adaylar, 8 Eylül tarihinde yapılacak olan kurada belirlenecektir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN