81 ildeki vatandaşlara müjde! Elektrik faturasına kalavi indirim: EPDK müjdeyi verdi!

81 ildeki vatandaşlara müjde! Elektrik faturasına kalavi indirim: EPDK müjdeyi verdi!

Elektriğe yapılacak yüzde 15 indirimi sonrası Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) serbest piyasa tavan indirimi açıkladı. 1 Nisan'da 3050 TL/mwh'den 2600 TL/mwhy'ye düşürüleceği belirtildi. İşte detaylar...

Elektrikte 14,75 indirim müjdesi herkesi sevindirirken, EPDK 1 Nisan'dan itibaren düşürülen oranı açıkladı. Serbest piyasada elektrik taban fiyatı netleşti. Hem sanayi hem evlerde bakın nasıl bir indirim uygulanacak?

elektrk.jpg

MÜJDEYİ ERDOĞAN VERMİŞTİ

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın duyurusu ile ev elektriğine yüzde 15 sanayi tipi abonelerine ise yüzde 20 indirim uygulanacağını açıkladı. Bu indirim haberi sonrası arama motorlarında ne kadar indirim olacak? soruları sorulmaya başlandı.

EPDK'dan da yeni duyuru geldi. Duyuruya göre 1Nisanda serbest elektrik tavan fiyatı 3050 TL/mwh'den 2600 TL/mwhy'ye düştü.

sanayi.jpg

AUF EKİM' KADAR UYGULANACAK

Diğer yandan arz güvenliğinde sorun olmaması ve elektrik tüketicilerinin maliyet artışlarını korunması için de AUF devreye girdi. AUF Ekim ayına kadar uzatıldı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN