Ablasına koşarken hayatını kaybetti: Sana bayramlık getirmiştim

Ablasına koşarken hayatını kaybetti: Sana bayramlık getirmiştim

Aksaray-Nevşehir kara yolunda meydana gelen kazada, üniversite öğrencisi ablasını karşılamak için yola çıkan Emirhan Çıtak (13), otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetti. Çıtak'ın ölümü aileyi yasa boğarken ablası Sultan Çıtak, "Sana bayramlık getirmiştim" diyerek ağladı. Sürücünün ilk ifadesinde, "Yaya bir anda aniden yola fırladı ve çarptım" dediği öğrenildi.

Aksaray-Nevşehir kara yolu Yalman köyü kavşağında dün saat 17.00 sıralarında feci bir kaza meydana geldi. Emirhan Çıtak (13), kardeşi ve babası İsmet Çıtak ile üniversite okuduğu Nevşehir'den bayram tatili için memleketine dönen ablası Sultan Çıtak'ı karşılamaya girdi.

Sultan Çıtak'ın otobüsten ineceği Yalman köyü kavşağında beklerken Emirhan Çıtak, ablasını karşılamak için yolun karşısına geçmek istedi. O esnada Uğur Ç. (28) idaresindeki 39 SF 22 plakalı otomobilin çarpması sonucu çocuk ağır yaralandı.

9489776.jpg
Emirhan Çıtak (13)

ABLASINA KOŞARKEN HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine intikal eden sağlık ekipleri ilk müdahalenin ardından Emirhan Çıtak'ı hastaneye kaldırdı. Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan Çıtak, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

9489777.jpg

ABLASININ FERYADI YÜREKLERİ DAĞLADI

Hastanenin önünde kardeşinin öldüğünü duyan Sultan Çıtak "Sana bayramlık getirmiştim." diyerek ağladı. Kaza haberini duyup hastaneye gelen anne Gönül Çıtak ise sinir krizi geçirdi.

DÜN 8'İNCİ SINIFA GEÇTİ

Gaziemir Yakacık Ortaokulu 7. sınıf öğrencisi Emirhan’ın dün karnesini alarak 8. sınıfa geçtiği öğrenildi.

Emirhan'ın cenazesi bugün Güzelyurt ilçesi Gaziemir köyünde toprağa verildi.

9489778.jpg

'ANİDEN YOLA FIRLADI'

Kazanın ardından gözaltına alınan sürücü Uğur Ç’nin ilk ifadesinde ''Tekirdağ'dan Nevşehir'in Ürgüp ilçesine bayram tatiline gidiyordum. Yaya bir anda aniden yola fırladı ve çarptım.'' dediği öğrenildi.

Uğur Ç.’nin işlemlerinin ardından bugün adliyeye sevk edilmesi bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN