Acil nakit ihtiyacı olana müjde! Garanti BBVA'dan 5.000 TL ödeme yapılıyor: Başvuru yapanın hesabına anında yatıyor...

Acil nakit ihtiyacı olana müjde! Garanti BBVA'dan 5.000 TL ödeme yapılıyor: Başvuru yapanın hesabına anında yatıyor...

Garanti BBVA tarafından nakit ihtiyacı olan vatandaşlara ödeme yapılıyor. Acil ihtiyaç kredisi ile birlikte kampanyaya katılım sağlayan vatandaşlar Garanti BBVA üzerinden 5.000 TL kredi başvurusunda bulunabilecek. Başvurusu onaylanan kişilerin hesabına saniyeler içerisinde belirtilen miktar yatırılacak. Peki acil ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır? İşte tüm detaylar...

ACİL İHTİYAÇ KREDİSİ

Garanti BBVA tarafından başlatılan kampanya ile birlikte çeşitli fırsatlar sunuluyor. Bankanın müşterisi olan ya da maaş müşterisi olan kişilere sık sık yapılan duyuru ile uygun faiz oranları ile kredi imkanı sunuluyor. Nakit paraya sıkışan vatandaşlar için getirilen kampanyalara bir yenisi daha eklendi.

Kredi başvurusunda bulunacak kişilerin kredi politikalarını sağlaması durumunda 5.000 TL'ye varan kredi kampanyasından faydalanabilecek. Kredi kampanyasında ilk taksit ödemelerinizi 3 ay erteleyebilme imkanınız bulunuyor.

para-dep.jpg

3 AY ERTELEME İMKANI

Acil ihtiyaç kredisinden faydalanmak isteyen vatandaşlar banka şubesine gitmeden kredi ödemesinden faydalanabilirler. Garanti BBVA tarafından müşterilerine sunulan acil ihtiyaç kredisi kampanyasının avantajları ise oldukça cezbedici. Başvuru aşamasının kolay olması ve hızlı bir ödemeye sahip olmasının yanı sıra müşterilerine kolaylık sağlamak adına şubeye müracaat gerektirmiyor.

Kredi başvuruları mobil uygulama üzerinden ya da internet bankacılığı üzerinden kısa sürede tamamlanabiliyor. Müşterilerin acil nakit ihtiyacı durumunda nerede ve ne zaman olduğu önemsiz bir şekilde başvuruyu gerçekleştirerek, hesabında kredi tutarını görebilecek.

w-1.jpg

SANİYELER İÇERİSİNDE HESABINIZDA

Garanti BBVA ihtiyaç kredisine başvuruda bulunmak için belirli politikalara uyum sağlamanız gerekir. Başvuru yapan müşterilerin onaylanması halinde talep ettikleri miktar kısa süre içerisinde hesaplarına katarılır.

Acil nakit ihtiyacı olan müşterileri için hızlı bir çözüm sunan Garanti BBVA kampanya detaylarını paylaştı. Kampanya kapsamında yer alan acil ihtiyaç kredisinin ilk taksit ödemesini 3 ay kadar erteleme imkanınız bulunuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN