Acil nakit ihtiyacı olanların imdadına o bankalar koştu! 55 bin TL'yi bulan kredi cebinizde: Üstelik faiz yok, şart yok!

Acil nakit ihtiyacı olanların imdadına o bankalar koştu! 55 bin TL'yi bulan kredi cebinizde: Üstelik faiz yok, şart yok!

Nakit ihtiyacı olanların aradığı fırsat ayaklarına geldi. İki banka tarafından başlatılan yeni kampanyada, nakit ihtiyacı olanlara anında ihtiyaç kredisi verileceği duyuruldu. İşte, faizsiz ihtiyaç kredisi veren o bankalar...

Akbank ve Denizbank tarafından başlatılan yeni kampanya kapsamında, acil nakde sıkışan vatandaşlara faizsiz kredi imkanı sağlanıyor. Söz konusu kampanyayla müşterilerin nakit ihtiyacını karşılamak amaçlanırken, başvuruya dair detaylar da açıklandı. İşte, faizsiz krediyle ilgili bilinmesi gerekenler...

Akbank ve Denizbank'ın sunduğu faizsiz kredi kampanyasına katılmak isteyenler SMS, internet bankacılığı veya mobilden başvurularını gerçekleştirebilecekler.

yeni-proje-1.jpg

AKBANK SMS BAŞVURUSU

Akbank'ın kredi kampanyasına SMS üzerinden başvurmak için; "KREDİ TC kimlik" yazdıktan sonra 4425'e SMS göndermelisiniz.

DENİZBANK SMS BAŞVURUSU

Denizbank'ın kredi kampanyasına SMS üzerinden başvurmak için; "KREDİM TC kimlik doğum tarihi" bilgilerinizi yazarak 3280'e kısa mesaj göndermelisiniz.

BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Krediden faydalanmak isteyenlerin kredi notunun 1500 ve üzerinde olması gerekiyor. Bankalar, başvuru sahiplerinin kredi değerlendirmesini yaptıktan sonra kredi puanı yeterli olan müşterilere 55 bin TL'yi bulan faizsiz kredi imkanı sağlıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN