Buraya gitmeyen çok şey kaybeder! Gören İsviçre sanıyor ama burası Mersin'de bir köy

Buraya gitmeyen çok şey kaybeder! Gören İsviçre sanıyor ama burası Mersin'de bir köy

Mersin'in keşfedilmeyi bekleyen doğal güzellikleri arasında yer alan Narlıkuyu Koyu Kamp Alanı, Silifke'de bulunan doğa harikası bir yer. Özellikle kamp yapmayı sevenlerin uğrak noktası olan bölge görmeye değer... İşte, Mersin Narlıkuyu Koyu Kamp Alanı...

Birçok doğal güzelliğiyle dikkat çeken Mersin, Silifke ilçesindeki Narlıkuyu Koyu Kamp Alanı ile de görenleri büyülüyor. Doğa ile baş başa kalarak kamp yapmayı sevenler için burası şüphesiz ki Türkiye'nin en iyi yerlerinden biri.

Mersin Silifke'de yer alan bu yer ücretsiz kamp yapabileceğiniz bir alan olurken aynı zamanda da denize sıfır. Öyle ki bu yer çadır kampı kadar karavan kampı için de en uygun alanlardan biri.

s-h-2-1.jpg

Yeşilin maviyle birleştiği, doğal manzaraların etrafınızı sardığı bu koy unutulmaz bir kamp deneyimi yaşatırken aynı zamanda temiz denizinde de yüzme imkanı sağlıyor.

TÜM İHTİYAÇLARINIZI KARŞILAYABİLECEĞİNİZ BİR ALAN

Narlıkuyu Koyuna özel arabanızla ya da toplu taşıma araçları ile kolaylıkla ulaşım sağlayabilirsiniz. Kamp alanına yürüme mesafesinde olan işletmelerden yiyecek-içecek ihtiyaçlarınızı da karşılamanız mümkün.

s-h-2-2.jpg

Ancak koy alanında WC, duş, soyunma kabini ve elektrik gibi gereksinimlerinizi karşılamanızı sağlayacak işletme vb. bulunmuyor. Bu yüzden hazırlıklı gitmeniz gerekiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN