Acun Ilıcalı izleyicileri heyecanlandırdı: Survivor'a dünyaca ünlü bir futbolcu katılacak

Acun Ilıcalı izleyicileri heyecanlandırdı: Survivor'a dünyaca ünlü bir futbolcu katılacak

Survivor'ın yapımcısı Acun Ilıcalı, yarışmaya dünyaca ünlü bir futbolcunun katılacağını duyurdu. Bu açıklama sonrasında Ilıcalı'nın yakın ilişkileriyle bilinen ve geçtiğimiz günlerde spor yaparken görüntülenen ünlü futbolcu Mesut Özil'in de Survivor'a katılacağına dair iddialar ortaya atıldı. Özil'in Dominik'e gideceği yönündeki söylentiler, futbol ve televizyon dünyasında büyük yankı uyandırdı.

Acun Ilıcalı, uzun soluklu ve heyecan dolu yarışma programı Survivor'a bomba bir katılım haberiyle gündemi salladı. Programın yapımcısı ve sunucusu Ilıcalı, son konsey toplantısında yarışmacılara bir haber verdi. Ilıcalı, açıklamalarında, "Dünyanın en büyük futbolcuları arasında gösterilen bir isim, Survivor'a katılacak" dedi.

Bu duyuruyla birlikte adeta heyecan doruklara çıktı. Survivor All Star'da yarışan eski futbolcu Sercan Yıldırım başta olmak üzere tüm takımlar büyük bir şaşkınlık içinde Ilıcalı'nın bu açıklamasını dinledi.

Ilıcalı'nın bu açıklamalarının ardından Ilıcalı'nın yakınlığıyla bilinen ve geçtiğimiz günlerde spor yaptığı görüntüleri paylaşan dünya çapında ünlü futbolcu Mesut Özil'in de Survivor'a katılacağına dair iddialar ortaya atıldı.

Mesut Özil, 100 milyon Dolar'lık sözleşmeye imza attı! | Goal.com TürkçeMesut Özil

SURVIVOR İZLEYİCİLERİ HEYECANLANDI

Özil'in Dominik'e gideceği söylentileri, futbol dünyasında büyük yankı uyandırdı. Bir dönem Real Madrid ve Arsenal gibi dev kulüplerin formasını giyen, Türkiye'de ise Fenerbahçe ile Başakşehir'de oynayan Mesut Özil'in, futbol kariyerini noktaladıktan sonra bu kez televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşacak olması, Survivor severleri heyecanlandırdı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN