Acun Ilıcalı o sektöre de el attı

Acun Ilıcalı o sektöre de el attı

Yaptığı yatırımlarla adından sık sık söz ettiren Acun Ilıcalı 'terlik' sektörüne de el attı. Memleketi Erzurum'da iş insanı Fatih Melek ile terlik fabrikası kuran Ilıcalı, yapacağı hamlelerin bunlarla sınırlı kalmayacağını, yakında Erzurum'a yeni bir yatırım daha yapacaklarını dile getirdi.

TV8, TV8,5 ve EXXEN’in sahibi ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı son olarak İngiltere takımı Hull City’i alarak yurt dışında da konuşulan bir yatırıma imza atmıştı. Servetiyle sık sık gündem olan Ilıcalı için yabancı basında "Ilıcalı'nın net serveti yaklaşık 100 milyon dolar" ifadeleri kaydedilmişti.

Ilıcalı bu kez de memleketi Erzurum'a çok konuşulan bir yatırım yaptı. Aziziye ilçesindeki Organize Sanayi Bölgesi'nde yeni bir fabrika kurmak için harekete geçen Acun Ilıcalı, Fatih Melek ile ortak oldu. İkili birlikte bir terlik fabrikası kurdu.

2-p1rd.jpg

YATIRIMLAR DEVAM EDECEK

Bu süreçte Erzurum Büyükşehir Belediyesi'nin kendilerine çok yardımcı olduğunu ifade etti.

Acun Ilıcalı ise yapacağı hamlelerin bunlarla sınırlı kalmayacağını, yakında Erzurum'a yeni bir yatırım daha yapacaklarını dile getirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN