AFAD'dan meteorolojik felaket uyarısı! Hepsi birden geliyor... İstanbul, Kocaeli, Bursa, Balıkesir, Çanakkale ile İzmir dikkat..

AFAD'dan meteorolojik felaket uyarısı! Hepsi birden geliyor... İstanbul, Kocaeli, Bursa, Balıkesir, Çanakkale ile İzmir dikkat..

AFAD tarafından meteorolojik felaket uyarısı verildi! Beklenen yağışlar kapıda! Hepsi birden geliyor... İstanbul, Kocaeli, Bursa, Yalova, Balıkesir, Çanakkale ile İzmirliler dikkat... Her yer göl olacak!

Kasım ayının yağışları beraberinde getirmesiyle birlikte meteoroloji uyarıları peş peşe gelmeye devam ediyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün 2 Kasım Perşembe günü için hava durumu bilgisini paylaşmasının ardından AFAD bölgede yaşayanları uyardı.

KUVVETLİ SAĞANAK BEKLENİYOR

yagis-dhip-cover.jpg

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan bilgilere göre, 2 Kasım Perşembe günü Trakya, İstanbul, Kocaeli, Bursa, Yalova, Balıkesir, Çanakkale, İzmir ve Manisa çevrelerinde yerel olarak kuvvetli sağanak ve gök gürültülü sağanak yağış bekleniyor.

AFAD SEL VE HORTUM RİSKİNE KARŞI UYARDI

f921j2lxmaad-qt.jpg

AFAD (Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı) bu duruma dikkat çekerek vatandaşların sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, Ege kıyılarında hortum riski ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları konusunda uyardı.

AFAD tarafından verilen uyarıda şu ifadelere yer verildi: “Vatandaşlarımızın sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, Ege kıyılarında hortum riski ve ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmasını önemle hatırlatıyoruz.”

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN