Afrika’dan yola çıktı. Türkiye’ye bu gece giriyor: Salı günü hayatınızı kabusa çevirecek

Afrika’dan yola çıktı. Türkiye’ye bu gece giriyor: Salı günü hayatınızı kabusa çevirecek

Türkiye'ye doğru Afrika'dan yola çıktı. Bu gece yarısı itibariyle ülkemize giriş yapacak. Uzmanlar tarafından yapılan uyarılara göre, salı günü hayatı kabusa çevirecek. İşte tüm detaylar...

Meteoroloji kaynaklarından gelen son dakika paylaşımlarına göre, bu gece itibariyle ülkemize giriş yapacak. Afrika'dan yola çıkan hava olayı Türkiye'de etkisini gösterecek. Uzmanlar salı gününü işaret ederek uyardı.

ÜLKEMİZE OLDUKÇA YAKLAŞTI

Türkiye'nin belalısı bu gece itibariyle geri dönüyor. Özellikle son bir Afrika'dan ülkemize gelen ve yoğun bir şekilde hissedilen hava olaylarından birisi daha geldi. Türkiye'ye oldukça yaklaşan toz kütlesi hakkında meteoroloji kaynaklarından uyarılar geldi.

45234125-2oea-cover.jpg

SALI GÜNÜNE DİKKAT

Sosyal medya üzerinden hava tahminlerinde bulunan Hava Forum sayfasından uyarı geldi. Afrika'dan yola çıkan toz kütlesinin Türkiye'ye çok yaklaştığını işaret eden meteoroloji sayfası, bu gece giriş yapacğaını belirtti.

Salı gününe dikkat çeken Hava Forum, çamur yağmurlarına karşı uyardı. Sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımın altına arabasını yeni yıkayanlar isyan etti. Salı günü beklenen çamur yağmurlarına karşı arabanızı bir müddet daha yıkamamanız tavsiye edilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN