Ağzınıza ekmek sürmeyeceksiniz! Ender Saraç'tan altın tavsiye: İkisini tüketenin iştahı bıçak gibi kesiliyor

Ağzınıza ekmek sürmeyeceksiniz! Ender Saraç'tan altın tavsiye: İkisini tüketenin iştahı bıçak gibi kesiliyor

Daha hızlı kilo vermek için birçok farklı yöntem deneyen kişilere çözüm Ender Saraç'tan geldi. Şimdiye kadar yaptınız bütün diyetleri unutacaksınız. Bu ikiliyi tüketen bütün yağları cayır cayır yakıyor. İşte Ender Saraç'tan altın diyet tavsiyesi…

Diyet sürecinde daha hızlı kilo vermek isteyenler farklı yöntemler denerken Dr. Ender Saraç ikili mucizeyi paylaştı. Hızlı ve etkili kilo vermek isteyenler iki besini karıştırıyor anında cayır cayır yanıyor. Aşırı kilonun sağlık problemlerini beraberinde getirdiğini belirten Ender Saraç, göbek ve bel çevresinde oluşan yağlanmaların obezite ile birlikte kalp rahatsızlıkları, tansiyon, felç, karaciğer yağlanması, kanser türleri ve safra taşı gibi hastalıkları tetiklediğini söyledi. Kilo vermenin yalnızca fit görünmek olmadığına değinen uzman isim sağlıklı olmak için de kilo dengesini sağlanması gerektiğini aktardı. İdeal kilonuza ulaşmak için uygulayabileceğiniz yöntemler Ender Saraç'tan geldi. İşte Ender Saraç'tan altın diyet tavsiyesi…

HURMA VE YOĞURT İKİLİSİNDEN YARARLAN

Kilo vermiş sürecini hızlandırmak için tüketebileceğiniz detoksları çeşitlendirmek gerektiğini ifade eden Ender Saraç, hurma ve yoğurdun insan vücudunun Detoks ihtiyacını karşılayacağını belirtti. Yüksek lif kaynağı olan hurma meyvesinin bağırsak hızını arttırdığı belirtilirken kilo verme sürecinde de aktif rol oynadığı aktarıldı. Aynı zamanda şeker düzeyini ayarlayan hurma besin değeri olarak da oldukça fazladır.

hurma-yogurt.jpg

Bağırsaklar için önemli olan bir diğer besin ise yoğurt olarak bilinmektedir. Önemli bir Probiyotik kaynağının hurma ile birleşmesi ile sindirim sisteminde olumlu sonuçlar ortaya çıkacağını ifade Dr. Ender Saraç, hurma sapının hurma ile birlikte tüketilmesi durumunda sağlık açısından olumlu sonuçlar ortaya çıkacağı aktarıldı.

HURMA YOĞURT KÜRÜNÜN FAYDALARI NELERDİR?

Hurma ve yoğurt detoksu ile açlık hissini ortadan kaldırarak uzun süre tok kalabilirsiniz. Hurma ve yoğurt detokusunun uygulanması ile birlikte bağırsaklarınızın daha iyi çalıştığını fark edeceksiniz.

Bunun yanı sıra günlük tatlı ihtiyacınızı gidermek için de hurmadan yardım alabilirsiniz. Enerji ve güç toplamak için harika bir öğün olarak görülen yoğurt ve hurma ikilisi D vitamini, kalsiyum ve hayvansal protein açısından da oldukça yararlıdır. Ender Saraç hurma ve yoğurt detoksunun tüketim miktarına dikkat edilmesi gerektiğinin altını çizdi.

hurma-yogurt-kuru.jpg

HURMA VE YOĞURT DETOKSU NASIL HAZIRLANIR?

Öncelikle hurma çekirdeklerini ayırarak bir kaseye koyunuz.

Ardından hurmaların üst üzerine bir miktar su dökerek bir gece boyunca bekletiniz.

Suyun içerisinde yumuşayan hurmalar fazla şekerini suya bırakırken bağırsak çalıştırma etkisini de aktifleştirmiş olacak.

Daha sonra hurmaları doğrayarak yoğurt ile birlikte tüketebilirsiniz.

Hazırlamış olduğunuz hurmaları yoğurt içerisine ilave ederek günde 3 öğün olarak tüketebilirsiniz.

Bir kase yoğurda 7 hurma eklemeniz gerekmektedir.

Ayrıca hazır yoğurtlar yerine ev yoğurdunu tercih ediniz.

tarcin-zayiflatir-mi.jpg

TARÇIN ETKİSİNDEN YARARLANIN

Hurmalı yoğurt kürünün üzerine bir miktar tarçın serperek de kan şekeri dengesini sağlayabilirsiniz. Günde 3 kez tekrarlanan bu detoks ile kilo verme hızınızı artırabilirsiniz.

SICAK SU İÇİN

Hurma ve yoğurt detoksu ile birlikte gün içerisinde sıvı tüketimine de dikkat ediniz. Ender Saraç Detoks ile birlikte gün içerisinde 2 litre su içilmesi gerektiğini belirtiyor. Bununla birlikte yeşil çay tüketimi de faydalı olacaktır.

aci-biber-cayi-ne-ise-yarar.jpg

ACI BİBER ÇAYI

Hacı bey benim metabolizmayı hızlandırdığını bilmeyen yoktur. Dr. Ender Saraç, yağ yakmak ve kilo vermek isteyen kişilerin acı çay karışımı tüketerek metabolizma hızını artırabileceğini söyledi. Fakat mide hassasiyeti bulunan kişilerin tüketmemesi tavsiye ediliyor. Metabolizmayı hızlandırmak için karabiber, pul biber ve zencefilin karışımı ile acı çay yapılmaktadır.

SARI LEBLEBİ TOK TUTAR

Uzun süre tokluk hissini sağlamak için hurma ve yoğurt detoksuna ek olarak bir miktar tuzlu sarı leblebi de tüketilebilmektedir. Bu sayede tokluk hissinizi 2 kat arttırabilirsiniz.

egzersiz-yapmak.jpg

EGZERSİZLER YAPIN

Hurma ve yoğurt detoksunun en fazla bir hafta boyunca tekrarlanması gerekmektedir. Aralıklı zamanlarla detoksa devam edebilirsiniz. Ancak detoks yaparken aynı zamanda günlük vücudunuzun ihtiyacı olan egzersizleri yapmaktan da kaçınmayın.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN