Nureddin Nebati: Doların yükselmesi kötü değil

Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati 'Türkiye'nin yeni ekonomik' modeliyle ilgili gündemdeki konuları katıldığı canlı yayında değerlendirdi. Ahmet Hakan, yayında son iki günde yeniden yükselişe geçen dolardaki dalgalanmaya dikkat çekti ve daha önce Berat Albayrak'a sorduğu 'Dolar yine yükseliyor endişelenmeli miyiz?' sorusunu yöneltti. Bakan ise, 'Hayır tam aksine' cevabı verdi.

Ahmet Hakan daha önce Berat Albayrak'a sorduğu “Dolar yükselince ülkem adına endişeleniyorum. Endişelenmeli miyiz” sorusunu bu kez Nureddin Nebati'ye yöneltti. Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Türkiye'nin "Yeni ekonomi modeli" sonrasında CNN Türk’te Ahmet Hakan’ın sunduğu Tarafsız Bölge'de açıklamalar yaptı.

Ancak programda yapılan açıklamalardan çok Ahmet Hakan’ın bir buçuk yıl önce dönemin Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’a sorduğu benzer bir soruyu sorması dikkat çekti.

vlcsnap-2021-12-29-23h10m43s637.png

DOLAR SORUSU BU KEZ BAKAN NEBATİ'YE YÖNELDİ

Ahmet Hakan, Albayrak’a “Dolar yükselince ülkem adına endişeleniyorum. Endişelenmeli miyiz” diye sormuştu. Albayrak da bu soruya “Dolarla mı maaş alıyorsunuz” diye yanıt vermişti.

Bu akşam ise Ahmet Hakan, Bakan Nabati’ye yine aynı soruyu sordu.

Hakan sorusunda, "Doların 12,64'e çıkması endişe verici bir şey mi? Endişelenmeli miyiz?" ifadelerini kullandı.

Bakan Nureddin Nebati ise karşılığında, “Hakikaten güzel bir soru. Hayır tam aksine. Doların yükselmesi aslında iyi bir şey” ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (30)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
30 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN