Aile Bakanlığı'na personel alımı yapılacak! KPSS şartı yok: Bu branşlara iş imkanı!

Aile Bakanlığı'na personel alımı yapılacak! KPSS şartı yok: Bu branşlara iş imkanı!

T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kadrosuna dâhil olacak bireyler için personel alım sürecini ilan etmektedir. Aile Bakanlığı tarafından yayınlanan bu alım ilanı, hem KPSS’li hem de KPSS’siz koşullara uygun çeşitli kadrolar için geçerlidir.

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, yeni bir personel alım ilanını kamuoyuna duyurmuştur. Bu ilan kapsamında, alınacak personellerin Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kadrosuna katılacağı belirtilmiştir. İŞKUR üzerinden yayınlanan ilan, Aile Bakanlığı'nın personel alımlarının çeşitli kadrolar arasında gerçekleşeceğini ifade ediyor. Alımın, 14 ayrı şehirde yapılacağı da ilanda belirtildi. İşKUR üzerinden duyurulan bu ilan ile Aile Bakanlığı, SYDV bünyesinde yapılacak alımlar için her kadroda farklı kriterlerin aranacağını beyan etmiştir. İşte tüm detaylar.

14 FARKLI ŞEHİRDE PERSONEL ALINACAK

SYDV bünyesinde yeni personel alımları gerçekleştirilecektir. T.C. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı kadrosunda görev yapacak yeni personel alımlarının duyurusunu yapmıştır. İŞKUR üzerinden yayımlanan ilan, 14 farklı şehirde personel alımlarının gerçekleşeceğini ifade ediyor. Ayrıca, her kadro için farklı kriterlerin aranacağı belirtildi. İşKUR'da yayımlanan ilanda, Aile Bakanlığı'nın bazı kadrolar için KPSS gerekliliği olacağını, bazı kadrolar içinse KPSS gerekliliğinin olmayacağını ifade etmiştir. KPSS gerekliliği olmayacak kadrolar ise, temizlik görevlisi, yaşlı bakım personeli, işçi gibi benzeri kadrolar olacaktır.

Başvuru tarihleri şehir bazında ayrı ayrı belirtilmiştir. Manisa Alaşehir Asitaş Sosyal Tesis İşletmeciliği A.Ş 4 garson alımı yapacağını ve başvurular için son tarihin 14.06.2023 olduğunu bildirdi. İzmir Ödemiş Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı, bünyesine 2 temizlik görevlisi alacağını ve başvurular için son tarihin 16.06.2023 olduğunu duyurdu. Kocaeli Darıca İlçesi Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Başkanlığı, bünyesinde 1 Sosyal yardım ve inceleme görevlisi, 1 muhasebe görevlisi ve 1 büro görevlisi alımını gerçekleştireceğini bildirmiştir. Başvurular için son tarih 12.06.2023 olarak belirtilmiştir.

Aile Bakanlığı’nın İŞKUR üzerinden yaptığı duyuruya göre, alımlar 14 farklı şehirden yapılacaktır. Detaylı bilgi için İŞKUR resmi adresine müracaat edebilirsiniz.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN