Aile evinde dehşet saçtı! Annesini öldürdü, babası ağır yaralı

Aile evinde dehşet saçtı! Annesini öldürdü, babası ağır yaralı

Erzurum'da bir kişi, anne ve babasına bıçakla saldırdı. Anne hayatını kaybederken, baba ağır yaralandı. Saldırıda saldırganın kendisinin de yaralandığı ifade edildi.

Türkiye'deki şiddet ve cinayet vakaları günden güne artarken, Erzurum’da da bir aile içi şiddet eylemi gerçekleşti. Alınan bilgiye göre, Aziziye İlçesi Aziziye ilçesine bağlı Saltuklu Mahallesi Güvenlik Caddesi’nde bulunan Özçağrı apartmanının birinci katında meydana gelen olayda, madde bağımlısı olduğu belirtilen Ahmet Yavuz Köşebent (25) yaşanan aile içi tartışmanın ardından anne ve babasına bıçakla saldırdı.

BABANIN HAYATİ TEHLİKESİ SÜRÜYOR

Anne Serpil Köşebent (57) boğazına aldığı bıçak darbeleri ile olay yerinde hayatını kaybederken baba Nevzat Köşebent (62) komşularına kaçmaya çalışırken oğlunun bıçak darbelerine maruz kaldı. Ağır yaralı olarak hastaneye kaldırılan baba Nevzat Köşebent’in durumu ciddiyetini koruyor.

Saldırgan da arbede sırasında elinden hafif şekilde yaralandı.

Olay sonrası evde inceleme yapan ekipler annenin cansız bedenini otopsi yapılmak üzere ambulansla hastaneye götürdü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN