Ailesinden 8 kişiyi kaybetti! Acılı baba deprem dehşetini anlattı: Kızım Allah'ım yardım et diye bağırdı ama...

Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilimizi vuran 7,7 büyüklüğündeki deprem tüm ülkemizi derinden sarsmış durumda. Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ederken mucize haberleri gelmeye devam ediyor. Adıyaman'da depremde eşi, kızı ve yeğenlerini kaybeden Atilla Yılmaz, 2 yaşındaki kızı Merve'nin kurtuluşu ile hayata yeniden tutundu. Yaşadığı dehşeti anlatan Yılmaz, 'Kızım Allah'ım yardım et diye bağırdı ama...' diyerek gözyaşlarına boğuldu. Bu acıya yürek dayanmaz! İşte detaylar...

Merkez üssü Elbistan ve Pazarcık olan deprem felaketinin bilançosu giderek artıyor. 10 ilimizi birden vuran depremde binlerce vatandaşımız hayatını kaybetti. Bölgede arama kurtarma çalışmaları devam ederken Adıyaman'da yaşayan 37 yaşındaki Atilla Yılmaz, 2 yaşındaki kızının mucizevi kurtuluşu ile yeniden hayata tutundu. Ailesinden tam 8 kişiyi kaybeden acılı baba, gözyaşları içinde kızı Merve'nin kurtuluşunu izledi. O anları anlatan Atilla Yılmaz, 'Kızım Allah'ım yardım et diye bağırdı ama...' diyerek herkesin yüreğini sızlattı.

24 SAAT SONRA GELEN MUCİZE

Depreme Adıyaman'daki evlerinde yakalanan 37 yaşındaki Atilla Yılmaz, evde eşi ve iki kızıyla birlikteydi. Evden tam çıkmaya hazırlanan aile sarsıntıya yakalanınca evin içinde mahsur kaldılar. Küçük kızıyla birlikte bir tarafa kaçan baba, öğretmen eşi Mehtap Yılmaz ve 13 yaşındaki kızı İrem'le başka tarafta kaldı. Tam 24 saatin sonunda kurtarılan Yılmaz, kucağındaki 2 yaşındaki kızı ile sağ salim enkazdan çıkarıldı.

gfgfgf-2023-02-14t110254-700.jpg

ACILI AİLE TEDAVİ ALTINA ALINDI

Enkazdan çıkarılan 2 yaşındaki Merve Antalya'ya anneannesinin yanına gönderilirken acılı baba İstanbul'da bulunan Okmeydanı Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi’nde tedavi altına alındı.

b2.jpg

"KIZIM ALLAH'IM YARDIM ET DİYE BAĞIRDI AMA..."

Enkaz altında yaşadığı duyguları anlatan 37 yaşındaki Atilla Yılmaz, şu ifadeleri kullandı:

"Aile apartmaında oturuyorduk. Bir üst katta ağabeyim, eşi, çocuğu gitti, yok oldu. Karşı daire diğer ağabeyimle eşi çocuklar da ölüp gitti. Uyuyordum eşim uyandırdı beni. Hayatım kalk deprem oluyor demişti. Küçük kızı kucağıma aldım, beşikte uyuyordu büyük kızın yanına eşim gitti. Ben ve kızım olduğumuz yere yığıldık. Öteki odadan kızımın Allah'ım bana yardım et dediğini duydum sadece. Sonra bina büyük bir gürültüyle çöktü. Evimiz 4 katlıydı. Altta iş yerleri vardı. Toplam 5 katlıydı ama çıktığımda o ev sanki 100 katlıydı. Yandaki bina da üzerimize düşmüştü. Bağırıyorum, çığlık atıyorum kimse sesimi duymuyordu. Hayatımın tamamen bittiğini düşündüm o an. Merve çok şükür iyi. Ama büyük kızım ve eşimi kaybettik. Tutunmamız gerekiyor."

b1.jpg

Atilla Yılmaz, tedavisinin ardından, kızı Merve'nin yanına Antalya'ya gidecek. Tek isteği, ona güze bir gelecek kurabilmek. Bunun için de, kızına eğitim desteği istiyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN