Photoshopla yangın söndüren başkan, Maçoğlu'nun üzerine mi yürüdü?

Photoshopla yangın söndüren başkan, Maçoğlu'nun üzerine mi yürüdü?

Tunceli'de devam eden orman yangınıyla ilgili photoshopla, kullanılmayan THK yangın söndürme uçağının müdahale ettiğini gösteren Tunceli AK Parti İl Başkanı Sercan Özaydın'ın, 30 Ağustos töreninde Tunceli Belediye Başkanı Mehmet Fatih Maçoğlu'nun üzerine yürüdüğü iddia edildi.

CHP Tunceli İl Başkanı Ali Mustafa Çelik, 30 Ağustos törenlerinde Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan ile Belediye Başkanı Fatih Mehmet Maçoğlu’nun yangınla ilgili aralarında yapmış olduğu tartışma sırasında AK Parti Tunceli İl Başkanı Sercan Özaydın’ın belediye başkanı Maçoğlu’nun üzerine yürüdüğünü iddia etti.

30 Ağustos törenlerine gölge düşüldüğünü belirten CHP Tunceli il başkanı Ali Mustafa Çelik, sosyal medya hesabından, "Sayın Valimiz ve Belediye Başkanımız Fatih Mehmet Maçoğlu kendi aralarında yangınla ilgili bir sözlü bir tartışma yaparlarken AKP Tunceli İl Başkanı Sercan Özaydın ve birkaç kişi Sayın Maçoğlu'nun saygısızca bir tavırlar içerisinde üzerine yürüdü. Bu davranışından dolayı Sercan Özaydın'ı şiddetle kınıyoruz" dedi.

Sözcü'de yer alan habere göre, Maçoğlu ise kalabalık nedeniyle Özkan'ı görmediğini belirterek, “Vali beyle yangınla alakalı aramızda bir tartışma varken etrafımızla bir toplanmalar oldu ama ben öyle üzerime yürümeyi görmedim. Kaldı ki öyle bir şeye taviz vermem ama CHP İl Başkanı AKP İl Başkanının koşarak geldiğine dair söylemleri oldu ama ben onu görmedim. Ben bana doğru bir hamlesini görmedim öyle bir şey olsa buna hayatta taviz vermem” açıklamasında bulundu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN