AK Parti'den CHP'ye geçen Nasıranlı'nın 4 yıllık polis koruması iptal edildi

AK Parti'den CHP'ye geçen Nasıranlı'nın 4 yıllık polis koruması iptal edildi

AK Parti'den CHP’ye geçen Cevdet Nasıranlı için, ölüm tehditleri aldığı gerekçesiyle 2017’den bu yana uygulanan koruma kararı kaldırıldı. Nasıranlı alınan bu kararı ''hukuksuz'' ve ''siyasi'' olarak tanımladı.

AK Parti'de uzun yıllar siyaset yapan ve 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Kayapınar Belediye Başkan Adayı olan Avukat Cevdet Nasıranlı, Ocak 2022 sonunda, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun rozet taktığı CHP'ye geçti.

Gazete Duvar'dan Serkan Alan'ın haberine göre; ölüm tehditleri aldığı gerekçesiyle 2017 yılında başlatılan soruşturma kapsamında hakkında koruma kararı alınan Nasıranlı’ya 28 Mart 2022 tarihinde Diyarbakır İl Emniyet Müdürlüğü’nden gelen yazıda koruma kararının kaldırıldığı bildirildi.

Nasıranlı, ölüm tehditleri nedeniyle açılan soruşturma tamamlanmadan, bu soruşturma uyarınca verilen koruma kurulu kararının kaldırılmasını “hukuksuz” ve “siyasi” karar olarak nitelendirdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN