AK Parti’den İsrail'e tepki: Netenyahu yönetimi tehlikeli bir saldırganlık içerisinde

AK Parti’den İsrail'e tepki: Netenyahu yönetimi tehlikeli bir saldırganlık içerisinde

İsrail’in Doğu Kudüs’te Mescid-i Aksa’ya ard arda düzenlediği saldırıların yankıları dinmezken dün gece Gazze’ye hava saldırısında bulundu. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, “Netenyahu yönetimi şiddeti artıran tehlikeli bir saldırganlık içerisindedir” diyerek İsrail'in Gazze'ye hava saldırısına tepki gösterdi.

İsrail polisleri Mescid-i Aksa’ya düzenlediği baskında 200 Filistinli’yi işkenceyle gözaltına almıştı. Cop ve kauçuk mermilerle saldıran polislerin sahur vakti Mescid-i Aksa’ya sığınan Filistinliler’e zulmü dünyada tepki toplamıştı.

GECE YARISI SAVAŞ UÇAKLARIYLA SALDIRI

İsrail dün gece ise savaş uçakları ile Gazze’ye saldırdı. Saldırının ardından İsrail Başbakanı Netanyahu, "İsrail bu gece ve gelecekteki karşılığının düşmanlarına ağır bedel ödetecek” dedi.

AK PARTİ’DEN TEPKİ

Türkiye’den de tepki gecikmedi. AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, İsrail'in Gazze'ye hava saldırısına Twitter üzerinden tepki verdi. Çelik Twitter üzerinden "İsrail ordusunun Gazze Şeridi’ne yönelik başlattığı saldırıyı şiddetle kınıyoruz. İsrail yönetimi, gerilimi tırmandıran adımlar atarak masum insanların hayatını ve bölge barışını tehdit etmektedir. Netenyahu yönetimi şiddeti artıran tehlikeli bir saldırganlık içerisindedir. Uluslararası toplum, tüm bölgeyi ateşe atan bu tehlikeli saldırganlığa karşı net bir tutum almalıdır" şeklinde paylaşım yaptı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN