AK Partili belediyeden seçime iki gün kala '2 bin liralık alışveriş kartı' vaadi: 'Sonra vereceğiz' deyip geri yolladılar

AK Parti Sancaktepe Belediyesi Başkan Adayı Şeyma Dövücü'nün geçtiğimiz günlerde seçimden sonra kadınlara 'her ay yarım gram altın' vaadinin ardından belediyeden seçime iki gün kala yeni bir hamle daha geldi. Ortaya çıkan görüntülerde 2 bin liralık alışveriş kartı vermek için vatandaşların bir çadırın önünde toplatıldığı görüldü. Belediyenin vaat edilen parayı vermek yerine, "Sonra vereceğiz" deyip isim aldıkları ve vatandaşları geri yolladığı öğrenildi.

Türkiye'de yerel seçimler için son günlere girildi. Adım adım seçime gidilirken partilerin ise seçim propagandaları devam ediyor.

HER AY YARIM GRAM ALTIN VAADİ

Geçtiğimiz günlerde Sancaktepe'nin AK Partili Belediye Başkan Adayı Şeyma Dövücü, seçildiği takdirde her ay kadınlara yarım gram altın vereceğini ileri sürdü. Dövücü, vaadini gerçekleştireceği takdirde bunun belediyeye maliyeti ortalama olarak aylık 56 milyon 250 bin lira, yıllık 675 milyon lira olacak. Başkan adayı Dövücü'nün vaadi tartışma konusu olurken Sancaktepe'den yeni görüntüler geldi.

İKİ BİN LİRALIK YARDIM KARTI

Gazeteci İsmail Saymaz'ın paylaştığı görüntülerde Sancaktepe Belediyesi'nin seçime iki gün kala 2 bin liralık alışveriş kartı vermek için vatandaşları bir çadırın önünde topladığı ortaya çıktı.

ekran-goruntusu-2024-03-29-110929.png

Sokakta isim almak için kurulan çadırın önünde onlarca insanın kuyruk oluşturduğu görüntülerde gerilimin yaşandığı görüldü.

'SONRA VERECEĞİZ' DEYİP İSİM ALDILAR

Gazeteci Şaban Sevinç de konuyla ilgili paylaşımda bulunurken, belediye çalışanlarının vaat edilen parayı vermek yerine, "Sonra vereceğiz" deyip isim aldıklarını belirtti.

ekran-goruntusu-2024-03-29-111000.png

Konuyla ilgili olarak, Sevinç, "İnsanlar belediyenin önüne koştu. Ancak parayı vermek yerine, sonra vereceğiz denilerek gelenlerin isimleri listeye yazıldı" dedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN