Muhtarlardan sorumlu daire başkanı Yusuf Ziya Gümüşel için dua istedi

Muhtarlardan sorumlu daire başkanı Yusuf Ziya Gümüşel için dua istedi

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin STK ve Muhtarlardan sorumlu Daire Başkanı Murat Müjdeci, 6 yaşındaki kızı H.K.G.’yi evlendirip cinsel istismara uğramasına sebep veren Yusuf Ziya Gümüşel için skandal bir paylaşıma imza attı. AK Partili başkan Müjdeci, Gümüşel’in geçen hafta gözaltına alınmasının fotoğrafını paylaşarak dua istedi.

İsmailağa Cemaati’ne bağlı Hiranur Vakfı’nın kurucusu Yusuf Ziya Gümüşel’in kızı H.K.G.’nin 6 yaşında Kadir İstekli ile ‘evlendirilip’ istismara maruz bırakılmasının ortaya çıkmasının ardından yeniden açılan dosyada H.K.G.’nin avukatının talebi doğrultusunda baba Yusuf Ziya Gümüşel ve Kadir İstekli tutuklandı.

Gündemde bomba etkisi yaratan olayın etkisi sürerken AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi'nin STK ve Muhtarlardan sorumlu Daire Başkanı Murat Müjdeci'den şoke edici bir paylaşım geldi.

Yusuf Ziya Gümüşel için dua isteyen ve Gümüşel’in geçen hafta gözaltına alınmasının fotoğrafını paylaşan AK Partili başkan, "Müslüman, kardeşinin derdi ile dertlenir. Tüm kardeşlerimizi duâ etmeye dâvet ediyorum. Elbet inananların imtihanı ağır olur. Rabbim temize çıkartsın. Feraha kavuştursun. İslam düşmanlarını sevindirmesin. Allah yâr ve yardımcısı olsun" ifadelerini kullandı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN