Akaryakıt fiyatlarında dikkat çeken indirim! Akaryakıt istasyonlarında kuyruk oluşacak... Fiyatlar yeniden değişiyor!

Akaryakıt fiyatlarında dikkat çeken indirim! Akaryakıt istasyonlarında kuyruk oluşacak... Fiyatlar yeniden değişiyor!

Akaryakıt fiyatlarında yaşanan dalgalanmaların devam ettiği sıralarda benzin ve motorin fiyatlarına indirim - zam haberleri de gelmeye devam ediyor. Son günlerde açıklanan faiz kararları ile birlikte dalgalanan akaryakıt fiyatlarında yeniden bir değişiklik görünüyor. Geçtiğimiz günlerde motorin fiyatlarının zamlanması ile birlikte bu kez ise benzin fiyatlarına indirim geliyor. Peki benzin fiyatlarına ne kadar indirim gelecek? İşte tüm detaylar...

AKARYAKITTA İNDİRİM BEKLENTİSİ!

Son günlerde sık sık fiyat değişikliği yapan akaryakıtta bir yenisi daha görülüyor. Mart ayı ile birlikte oldukça dalgalı geçen benzin ve motorin fiyatlarındaki değişikliğin ana sebebi ise brent petrol varil fiyatından geçiyor.

Brent petrol varil fiyatı ve dolar kurundaki dalgalanmalar sonucunda sürekli değişen akaryakıt fiyat tarifesinde yeni bir değişiklik söz konusu haline geldi. Mart ayının ortalarında üst üste 2 kere indirim alan motorin fiyatları geçtiğimiz günlerde zamlanmıştı. Bu kez motorin zammı benzin indirimi geliyor.

Motorin fiyatlarına gelen 80 kuruşluk zammın üzerine benzin fiyatlarında dalgalanmalar görünüyor. FED faiz açıklamalarıyla birlikte hız kazanan akaryakıt dalgalanmaları benzin fiyatlarına yansıyor. Peki benzine ne kadar indirim gelecek?

fw4et2kxgaacdzy.jpg

BENZİNE İNDİRİM GELİYOR!

Motorin fiyatlarının sürekli olarak dalgalanmasıyla birlikte fiyat değişiklikleri can sıkmaya başladı. Motorin fiyatlarına geçtiğimiz günlerde gelen 80 kuruşluk zam ile birlikte benzin fiyatların hareketlilik başladı.

Benzin fiyatları bilinenlere göre 14 Şubat 2023 tarihinden itibaren zam görmedi. Fakat bu gece itibariyle litre fiyatında indirim bekleniyor. Beklenene göre gece yarısı itibariyle benzin fiyatlarına 81 kuruşluk indirim yapılacak. Bu gece motorin fiyatlarında bir indirim beklenmiyor.

e6e57c641d9627313fd4bdc59e62d9ef-840.jpg

İSTANBUL GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

İstanbul Anadolu Yakası benzin litre fiyatı: 20,50 TL

İstanbul Anadolu Yakası motorin litre fiyatı: 20,43 TL

İstanbul Avrupa Yakası benzin litre fiyatı: 20,54 TL

İstanbul Avrupa Yakası motorin litre fiyatı: 20,49 TL

ANKARA GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

Ankara Benzin litre fiyatı: 20,94 TL

Ankara Motorin litre fiyatı: 20,89 TL

İZMİR GÜNCEL FİYAT LİSTESİ

İzmir Benzin litre fiyatı: 20,92 TL

İzmir Motorin litre fiyatı: 20,97 TL

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN