Akaryakıt fiyatlarında indirim hayal oluyor! Fatih Altaylı'dan korkunç tahmin; böyle giderse herkes kontak kapatacak

Akaryakıt fiyatlarında indirim hayal oluyor! Fatih Altaylı'dan korkunç tahmin; böyle giderse herkes kontak kapatacak

Araç sahipleri çıldırıyor! Herkese arabasını sattıracak zamlar kapıda! Akaryakıt fiyatlarında indirim beklemek hayal oldu! Gazeteci Fatih Altay korkunç tahminini paylaştı. Böyle giderse herkes kontak kapatacak...

Son dönemde art arda gelen benzin ve motorin zamları, vatandaşları adeta ekonomik bir sınavın içine soktu. Gazeteci Fatih Altaylı'nın son değerlendirmesi ise dikkatleri çekti. Altaylı, gelecek dönemde akaryakıt fiyatlarının ne kadar yükselebileceğine dair önemli bir tahminde bulundu.

MOTORİN FİYATLARINDAKİ ARTIŞA DİKKAT ÇEKTİ

lpg-kullananlar-dikkat-9-ay-sonra-bir-ilk-bu-gece-yururluge-girdi-n4km-001.jpg

Gazeteci Fatih Altaylı, kendi Youtube kanalında benzin ve motorin fiyatlarındaki artışlara dikkat çeken bir analiz sundu. Yaptığı değerlendirmede, bu zamların tüm sektörleri etkilediğine dikkat çeken Altaylı, bu artışların tüketiciye yansıyacağını vurguladı.

“ÇOĞU İNSANDAN DAHA EKONOMİSTİM”

Altaylı, "Çoğu insandan daha ekonomistim" diyerek ekonomik konulara olan hakimiyetini gösterdi. Bununla birlikte, kredi kartlarının asgari ödeme sınırının yükseltilmesinin hacizleri artıracağına dikkat çekti. Altaylı, bu durumun sonucunda 'stagflasyon' olarak adlandırılan durgunluk ve enflasyonun bir arada yaşanabileceğini öngördü.

BENZİN 68 LİRAYA KADAR ÇIKABİLİR

akaryakit2-5zi0.jpg

Mehmet Şimşek'in önceki bakanlık dönemini hatırlatan Altaylı, o dönemde benzin fiyatlarının 2-2,25 dolar seviyelerinde tutulduğuna işaret etti. Kendi tahminiyle, benzinin 68 liraya kadar çıkabileceğini iddia etti. Ayrıca, Şimşek'in ekonomiyi öngörülebilir bir şekilde yönettiğini ancak belirli tutarsızlıkların da bulunduğunu belirtti.

Altaylı'nın dikkat çektiği bir diğer konu ise Türkiye'deki gıda fiyatlarının dünya genelindeki trendin aksine yükselmesi oldu. Ulaşım ve lojistik maliyetlerinin enflasyonun kısa vadedeki artışını frenlediğini vurguladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN