Akaryakıtta indirim bekleyenler dikkat! Cahit Saraçoğlu haberi verdi, fiyatlara köklü değişiklik geliyor

Akaryakıtta indirim bekleyenler dikkat! Cahit Saraçoğlu haberi verdi, fiyatlara köklü değişiklik geliyor

Akaryakıta gelen peş peşe zamlar sonrası "İndirim gelecek mi?" sorusunun cevabı merak ediliyor. Uzman isim akaryakıt indirimine ilişkin konuştu. Fiyatlarda kökten bir değişim olacak!

Temmuz ayının gelmesiyle birlikte başlatılan günlük 1 milyon varil gönüllü petrol üretimi kesintisi, yıl sonuna kadar devam edeceği açıklanırken Rusya Başbakan Yardımcısı Aleksandr Novak, ülkesinin günlük 300 bin varil seviyesinde ihracat yapacağını duyurdu.

EKİM AYINA KADAR UZATILDI

q.jpg

Suudi Arabistan, motorin üretimine yapılan yatırımları göz önünde bulundurarak Rusya'nın arz kesintilerini Ekim ayına kadar uzatma kararı aldı. Bu kararın açıklanmasıyla birlikte piyasalar, hareketleneceğe benziyor. Brent petrolün varil fiyatı, Kasım 2022'den bu yana en yüksek günlük verilere ulaşarak yatırımcıları heyecanlandırdı.

MOTORİNE İNDİRİM GELMEYECEK

qq.jpg

Ancak, bu gelişmeler akaryakıt fiyatlarına olan etkileriyle de ilgi çekiyor. Mazot fiyatlarına ilişkin yapılan değerlendirmeler, üzücü bir haberi paylaştı. Akaryakıt piyasası uzmanı Cahit Saraçoğlu, Rusya ve Suudi Arabistan'ın günlük üretim kesintilerinin yıl sonuna kadar uzatılma kararını doğruladı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN