Akılalmaz olay: Annesi, 10 yaşındaki oğlunu bıçakladı

Akılalmaz olay: Annesi, 10 yaşındaki oğlunu bıçakladı

Bilecik'te psikolojik tedavi gören bir kadın evde cinnet geçirince 10 yaşındaki oğlunu bıçakladı. Eli kanlı şekilde balkona çıkıp bağıran kadını gören komşuları polise haber verdi.

Bilecik'te psikolojik tedavi gören bir kadın evde cinnet geçirince 10 yaşındaki oğlunu bıçakladı. Eli kanlı şekilde balkona çıkıp bağıran kadını gören komşuları polise haber verdi. Anne, gözaltına alındı.

Alınan bilgilere göre; Bilecik merkez Hürriyet Mahallesi Güner Caddesinde 10 katlı binanın 3'üncü katında oturan ve psikolojik sorunları nedeniyle tedavi gördüğü belirtilirken G.A. isimli kadın evde cinnet geçirdi. Kadın eline aldığı kesici bir aletle 10 yaşındaki oğlu D.S.'yi yaraladı. Ardından eli kanlı bir şekilde balkona çıkarak bağırmaya başlayan kadını gören komşuları hemen polise haber verdi. Olay yerine çok sayıda polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

GÖZALTINA ALINDI

G.A'nın evin kapısını açmaması üzerine polis ekipleri, itfaiye merdiveniyle balkondan içeri girdi. Polis ekiplerinin yardımıyla eve giren sağlık ekipleri, kollarından yaralanan D.S'yi ambulansa taşıdı. Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan çocuğun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi. Anne G.A, polis ekiplerince gözaltına alındı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN