Akıllara durgunluk veren olay! Eşiyle tartıştı diye tetikçi tutup kurşunlattı

İstanbul'da akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı. M.U eşi ile trafikte tartışan E.U için tetikçi tutarak kurşun yağdırttı... Korkunç olay saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Olay, 22 Ocak Pazartesi günü Bayrampaşa Altıntepsi Mahallesinde yaşandı. İddialara göre İstanbul Bayrampaşa’da seyir halinde olan G.U. trafikte E.U. ile tartıştı. Tartışmanın üzerinden saatler sonra E.U., akşam saatlerinde iki farklı cep telefonu numarasından ‘Sen kimsin benim eşime küfür ediyorsun’ diye arandı.

'BU MU SANA KÜFREDEN?' DEYİP KURŞUN YAĞDIRDI

G.U.'nun kocası M.U tarafından defalarca telefonla tehdit edildiğini iddia eden E.U ile M.U karşılıklı görüşme kararı aldı. G.U.’nun eşi M.U., arkadaşları ile beyaz renkli plakasız bir araçla buluşma yerine geldi.

Arabadan inen 4 kişiden 1’i elindeki cep telefonuyla görüntülü konuştuğu G.U.’ya " Bu mu sana küfür eden" dedikten sonra belinden çıkardığı silah ile E.U.’ye defalarca ateş edip, geldikleri araçla olay yerinden uzaklaştı.

3 ŞÜPHELİ CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri gönderildi. Yaralı Emre Ülker hastaneye kaldırdı. Güvenlik kameralarını inceleyen polis saldırganları yakaladı. M.U., K.B. ve saldırgan K.O., gözaltına alınıp cezaevine gönderildi. Cezaevine gönderilen M.U., K.B. ve K.O.’nün daha önceden de suç kayıtlarının olduğu öğrenildi.

8562520.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN