AKOM İstanbul için tarih verdi: Sıcaklıklar artacak

AKOM İstanbul için tarih verdi: Sıcaklıklar artacak

İstanbul'da günlerdir etkili olan soğuk hava, yerini bahar havasına bırakıyor. AKOM, İstanbul'da hafta sonu yağış beklenmediğini, perşembe gününden itibaren de sıcaklıkların 15 derecenin üzerine çıkabileceğini açıkladı.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün hava durumu raporuna göre, hava sıcaklıklarının yurt genelinde mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi bekleniyor.

Yurdun kuzey ve doğusunun parçalı ve yer yer çok bulutlu, Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Hatay, Şanlıurfa, Artvin ile ilk saatlerde Adana, Elazığ ve Tunceli çevrelerinin yağışlı, diğer yerlerin az bulutlu geçmesi bekleniyor.

ÇOĞUNLUKLA GÜNEŞLİ HAVA HAKİM OLACAK

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Afet Koordinasyon Merkezi'nin (AKOM) verilerine göre, İstanbul'da hafta sonu yağış beklenmediğini, çoğunlukla güneşli bir havanın hakim olacağı tahmin ediliyor.

AKOM'dan yapılan açıklamada, hafta ortasına kadar 9-11 derece aralığında seyretmesi beklenen sıcaklıkların perşembe gününden itibaren artarak 15 dereceye çıkacağı öngörülüyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

ggwxwd7xgaa9x9v.jpeg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN