AKOM'dan İstanbullulara fırtına uyarısı

AKOM'dan İstanbullulara fırtına uyarısı

AKOM, İstanbul’da 28 Nisan-1 Mayıs 2025 tarihleri arasında kuvvetli rüzgar ve kısa süreli fırtına hamlelerinin etkili olacağını bildirdi. 1 Mayıs Perşembe gününden itibaren ise kent genelinde aralıklarla sağanak yağmur geçişlerinin beklendiği belirtildi. Fırtına ve yağış nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması istendi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon Merkezi (AKOM), 28 Nisan - 1 Mayıs 2025 tarihleri arasında kent genelinde fırtına ve sağanak yağış riskine karşı vatandaşları uyardı.

Yapılan açıklamada, İstanbul’da 1 Mayıs Perşembe gününe kadar rüzgarın kuvvetli ve kısa süreli hamlelerle fırtına şiddetinde esmesinin beklendiği bildirildi.

Perşembe gününden itibaren ise şehir genelinde aralıklarla sağanak yağış geçişlerinin yaşanacağı öngörülüyor. Yetkililer, fırtına ve yağışlar nedeniyle oluşabilecek olumsuzluklara karşı vatandaşların dikkatli ve tedbirli olması gerektiğinin altını çizdi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN