Akşener kamuda çalışan mühendislere dikkat çekti: 25 gün sonra tüm bu haksızlıklar son bulacak

Akşener kamuda çalışan mühendislere dikkat çekti: 25 gün sonra tüm bu haksızlıklar son bulacak

İYİ Parti Lideri Akşener, sosyal medya hesabından kamuda çalışan mühendislerin mali ve özlük haklarındaki sorunlara dikkat çekti. "Sadece 25 gün sonra tüm bu haksızlıklar son bulacak!" diyen Akşener, "Herkes eğitiminin, emeğinin ve mesleğinin hakkına kavuşacak! Ve işte o zaman; Türkiye tarih yazacak!" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabından kamuda çalışan mühendislerin mali ve özlük haklarını alamadıklarını belirterek "Sadece 25 gün sonra tüm bu haksızlıklar son bulacak! Herkes eğitiminin, emeğinin ve mesleğinin hakkına kavuşacak! Ve işte o zaman; Türkiye tarih yazacak!" paylaşımında bulundu.

Akşener'in paylaşımı şu şekilde:

"Ne yazık ki kamuda çalışan mühendislerimiz de ülkemizde mesleğinin hakkını alamayanlar arasında... Ama sadece 25 gün sonra tüm bu haksızlıklar son bulacak! Herkes eğitiminin, emeğinin ve mesleğinin hakkına kavuşacak! Ve işte o zaman; Türkiye tarih yazacak!"

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (8)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
8 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN