O kamu kurumuna mülakatsız, KPSS'siz personel alınıyor! İş ilanı yayınlandı, başvurular İŞKUR'dan yapılıyor

O kamu kurumuna mülakatsız, KPSS'siz personel alınıyor! İş ilanı yayınlandı, başvurular İŞKUR'dan yapılıyor

Kamu iş ilanları İŞKUR'da yayınlanıyor. Kamu kurumlarında oluşan personel açığı, İŞKUR'un esube.iskur.gov.tr web sayfasından yayınlanan iş ilanlarıyla kapatılıyor. Bir kamu kurumuna farklı kadrolar için 908 personel işçi alımı yapılıyor. Son başvuru tarihi de belli oldu. İşte, kamu personel alımı başvuru sayfası...

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) personel alımı yapıyor. Türkiye İş Kurumu'nda (DSİ) iş ilanı yayınlayan DSİ; bekçi, aşçı, bahçıvan, vasıfsız işçi, farklı branşlardan tekniker, teknisyen gibi çeşitli mesleklerden 81 ilde toplam 908 personel işçi alımı gerçekleştiriyor.

DSİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU NASIL YAPILIR?

DSİ iş ilanı başvurusu İŞKUR'un esube.iskur.gov.tr internet sitesi üzerinden yapılacak. Adaylar noter huzurunda yapılacak kura çekilişi ile belirlenecek. Ayrıca aday belirlemeleri mülakatsız olacak.

dsi-is-ilani-basvuru.jpg

DSİ İŞ İLANI SON BAŞVURU TARİHİ NE ZAMAN?

DSİ personel alımına dair yapılan açıklamada, "Taşra teşkilatında istihdam edilmek üzere herhangi bir sınava tabi tutulmaksızın noter kurası ile 908 adet Sürekli İşçi alımı yapılacaktır. Talebimiz Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) Açık Kamu İş İlanları bölümünde 17.04.2023 tarihinde ilan edilecek ve 5 gün (22.04.2023) ilanda kalacaktır. Talebimiz ilan edildikten sonra ilanda belirtilen şartları taşıyan adaylar, başvurularını Türkiye İş Kurumu İl Müdürlükleri veya internet www.iskur.gov.tr aracılığıyla yapabilecektir" denildi.

dsi-personel-alimi-basvuru-1.jpg

dsi-personel-alimi-basvuru-2.jpg

dsi-personel-alimi-basvuru-3.jpg

DSİ PERSONEL ALIMI BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN