Yavaş: Yine bekliyoruz bu sefer TV'ye kim çıkacak?

ABB Başkanı Yavaş, 2019 yılında iptal edilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerini hatırlatarak televizyona Osman Öcalan'ın çıkarıldığını ve İmralı'dan gelen mektubun okutulduğuna dikkat çekti. Yavaş, "Seçime girildi, baktı seçim kazanılmayacak yedek kuvvetlerini sahaya sürdüler. Osman Öcalan ve İmralı'dan gelen mektup. Şimdi seçimlere giriyoruz, yine aynı suçlamalarla başbaşayız. Bekliyoruz yedek kuvvetleri. Bu sefer televizyona kim çıkacak; bu sefer mektup nereden gelecek?" dedi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Antalya'nın Kepez ilçesinde vatandaşlara seslendi. 2019 yılında iptal edilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerinin yenilendiğini ve televizyona Osman Öcalan'ın çıkarıldığını ve İmralı'dan gelen mektubun okutulduğunu hatırlattı. Yavaş, "Seçime girildi, baktı seçim kazanılmayacak; yedek kuvvetlerini sahaya sürdüler. Osman Öcalan ve İmralı'dan gelen mektup. Bunu niye söylüyorum; şimdi seçimlere giriyoruz, yine aynı suçlamalarla başbaşayız. Bekliyoruz yedek kuvvetleri. Bu sefer televizyona kim çıkacak; bu sefer mektup nereden gelecek?" diye konuştu.

Yavaş, "Sökülen T.C tabelaları yerlerine asıldı. Devletin bekası tehlikede değil, tam dersine devletin bekasının korunduğunu herkes gördü" dedi.

Yavaş'ın açıklamaları şu şekilde:

"DEVLETİN BEKASININ KORUNDUĞUNU HERKES GÖRDÜ"

14 Mayıs seçimlerinde 'yedek kuvvetleri' tekrar beklediklerini söyleyen Yavaş, "Bu sefer televizyona kim çıkacak; bu sefer mektup nereden gelecek?" sorularını sordu. Yavaş, mitingde şu ifadeleri kullandı:

"Bu korku siyaseti bir işe yaramıyor. Henüz daha yeniyiz. İstanbul seçimini iptal ettiler. Bundan sonra beka falan söylemez oldular. Ankara'yı diğer belediyeleri gördüler. Sökülen T.C tabelaları yerlerine asıldı. Devletin bekası tehlikede değil, tam dersine devletin bekasının korunduğunu herkes gördü.

"BU İNSANLAR YENİDEN GÜÇLENDİRİLMİŞ PARLAMENTER SİSTEME DÖNMEK İÇİN ÇALIŞIYORLAR"

İstanbul seçimlerini iptal ettiler, artık beka demez oldular. Seçime girildi, baktı seçim kazanılmayacak; yedek kuvvetlerini sahaya sürdüler. Osman Öcalan ve İmralı'dan gelen mektup.

Bunu niye söylüyorum; şimdi seçimlere giriyoruz, yine aynı suçlamalarla başbaşayız. Bekliyoruz yedek kuvvetleri. Bu sefer televizyona kim çıkacak; bu sefer mektup nereden gelecek? Kandil'den gelen açıklamalara bakarsanız, Türkiye'yi bu iktidardan kurtaracak, Altılı Masa'nın zararına gelecek her türlü açıklamayı yapıyorlar. Oysa tertemiz duygularla bir araya gelen bu insanlar, demokrasiyi yerleştirmek, insanları özgürleştirmek, nefret siyasetini yok edip, yeniden güçlendirilmiş parlamenter sisteme dönmek için çalışıyorlar.

"OY VERMEYENLERİ TERÖRİST İLAN ETTİLER"

İşte bunu da karalamak için onlar Kandil'den bahsediyor, onların Kandil'den yaptığı söylemleri de iktidar Altılı Masa'nın aleyhine kullanmaya çalışıyor. Artık Türk milletinin boş laflara karnı tok. Herkesi terörist ilan ettiniz. Oy vermeyenleri terörist ilan ettiler."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN