İmamoğlu Kılıçdaroğlu'nu alıntıladı: Kimlikleri değil ortak hayallerimizi konuşma zamanı

İmamoğlu Kılıçdaroğlu'nu alıntıladı: Kimlikleri değil ortak hayallerimizi konuşma zamanı

İBB Başkanı İmamoğlu, Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun "Alevi" notunu düştüğü videoyu alıntılayarak "Kimlikleri değil başarıları, ayrışmaları değil ortak hayallerimizi konuşma zamanı’ Biz milletçe biriz, 13. Cumhurbaşkanımızın sözlerine ben de imzamı atıyorum.” paylaşımında bulundu.

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, sosyal medya hesabından "Alevi" notunu düştüğü bir video paylaştı. "Ben Aleviyim. Hak Muhammed Ali inancı ile yetişmiş samimi bir Müslüman'ım. Allah'ın verdiği bir canım var, kul hakkı yemem. Harama el uzatmam." diyerek ilk kez oy kullanacak gençlere seslenen Kılıçdaroğlu, "Tek bir oyla sen bu ülkeyi can yakan mezhep tartışmalarından çekip çıkaracaksın. Artık kimlikleri konuşmayacağız" diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Kılıçdaroğlu'nun videosunu alıntılayarak "Kimlikleri değil başarıları, ayrışmaları değil ortak hayallerimizi konuşma zamanı’ Biz milletçe biriz, 13. Cumhurbaşkanımızın sözlerine ben de imzamı atıyorum.” ifadelerini kullandı.

İmamoğlu'nun paylaşımı şu şekilde:

Kimlikleri değil başarıları, ayrışmaları değil ortak hayallerimizi konuşma zamanı’ Biz milletçe biriz, 13. Cumhurbaşkanımızın sözlerine ben de imzamı atıyorum.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN