Akşener: Ülkeyi yönetebileceğimizi belediye başkanlarıyla ispatlayacağız

Akşener: Ülkeyi yönetebileceğimizi belediye başkanlarıyla ispatlayacağız

İYİ Parti lideri Akşener, Kütahya'da yaptığı konuşmasında "Biz bu ülkeyi yönetebileceğimizi, milletimize belediye başkanlarımız üzerinden ispatlayacağız. Onun için biz bu yola beraber çıktık. Ben size inanıyorum" dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, partisinin düzenlediği programa katılmak üzere Kütahya’ya geldi. Bir otelin salonunda partililerle bir araya gelen Akşener, yerel seçimler ve gündemdeki konularla ilgili açıklamalarda bulundu.

Yerel seçimlerde İYİ Parti’nin Türkiye’nin üçüncü seçeneği olduğunu belirten Akşener, "Yerel seçimlerden başlayarak bu ülkenin üçüncü bir seçeneğini yani İYİ Parti’yi milletimizin tercihine sunmak üzere yeniden kuruluş ayarlarımıza döndük. Çünkü biz onun için kurulmuştuk. Aday olmuş arkadaşlarımızın büyük çoğunluğu milletimizin tensipleriyle kazanacaklardır. Hırsızlık yapmadan, yandaş kayırmadan, kendisini zenginleştirmeden, çalmadan, çırpmadan, çaldırmadan, ahlaklı davranarak iyi belediyeciliği ve sosyal belediyeciliği hayata geçirerek örnek olacak arkadaşlarımızla 2028’de bu ülkeyiz biz yöneteceğiz. İlk defa uzun aradan sonra bu ülkedeki yanlışlıklardan hesap sorulup ve yamukların düzeltildiği bir döneme gireceğiz" dedi.

8059626.jpg

'SEÇİMLERE HÜR VE MÜSTAKİL OLARAK GİRECEĞİZ'

Mart ayında yapılacak yerel seçimler hakkında da değerlendirmelerde bulunan Akşener, seçimlere ittifak olmadan gireceklerini yineleyerek, "Biz inşallah İYİ Parti olarak hür ve müstakil olarak girdiğimiz belediye seçimlerinde Allah’ın izni, milletimizin teveccühüyle adaylarımız belediyeleri alacak ve biz o belediyelerde öncelikle helal kazancın ne kadar önemli olduğunu ve iyi belediyeciliğin nasıl olduğunu milletimize göstereceğiz. Ondan biz bu ülkeyi yönetebileceğimizi, milletimize belediye başkanlarımız üzerinden ispatlayacağız. Onun için biz bu yola beraber çıktık. Ben size inanıyorum" diye konuştu.

8059623.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN