Akşener'den AK Partili Usta'ya: Sen alkışlamasaydın

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun İYİ Parti Lideri Meral Akşener’i selamlamasını AK Partili Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Usta da alkışladı. O sırada Akşener’in “Sen alkışlamasaydın.” dediği görüldü.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gaziosmanpaşa ilçesindeki futbol stadının yapımı sona erdi. Stada, 2022’nin Ekim ayında vefat eden spor basınının ve futbol spikerliğinin duayen isimlerinden Halit Kıvanç'ın adı verildi. Gaziosmanpaşa Halit Kıvanç Şehir Stadı'nın açılışı bugün törenle gerçekleştirildi.

Açılışa İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener de İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile birlikte katıldı.

İmamoğlu’nun törendeki konuşmasında Akşener’i selamlamasını AK Partili Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da alkışladı. Bu sırada Akşener’in Usta'ya "Sen alkışlamasaydın" dediği görüldü.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta da konuşmasında stadın yapım süreciyle ilgili bilgiler verdikten sonra "hayırlı olsun" temennisinde bulundu. Usta, İYİ Parti İstanbul İl Başkanlığına düzenlenen saldırıyı kınadığını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN