Akşener'den Erdoğan'a eleştiri: Her şeyi şuursuzca harcamakta ısrar ediyor

Akşener'den Erdoğan'a eleştiri: Her şeyi şuursuzca harcamakta ısrar ediyor

İYİ Parti lideri Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Gezi Parkı eylemcileri için "Bunlar çürük, bunlar sürtük" ifadelerine tepki gösterdi. Akşener, "Bay Kriz, iktidarda kalabilmek adına iyiliğe, güzelliğe ve saygıya dair her şeyi şuursuzca harcamakta ısrar ediyor" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Gezi Parkı eylemcileri için kullandığı ifadelere İYİ Parti Lideri Meral Akşener'den tepki geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Meclis’teki konuşmasında Gezi Parkı eylemcilerine "Bunlar caminin içini pislemişlerdi. Bunlar çürük, bunlar sürtük" ifadelerini kullanmıştı.

Akşener, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın partisinin bugünkü grup toplantısında söylediği sözlere ilişkin, “Milletimizi yoksullukta ve fakirlikte eşitlerken kalan her konuda parçalamaya ve bölmeye adeta yemin eden Bay Kriz, belli ki iktidarda kalabilmek adına iyiliğe, güzelliğe ve saygıya dair her şeyi şuursuzca harcamakta ısrar ediyor” dedi.

Akşener, şunları kaydetti:

“Milletimizin her bir ferdi; inancı, ideolojisi, kimliği ve yaşam tercihleri bakımından bu ülkenin ortak pay sahipleri olarak eşit derecede saygıyı hak ederler. Bu saygı ve anlayış da bizi birbirimize bağlayan, millet yapan duygunun özüdür. Milletimizi yoksullukta ve fakirlikte eşitlerken kalan her konuda parçalamaya ve bölmeye adeta yemin eden Bay Kriz ise belli ki iktidarda kalabilmek adına iyiliğe, güzelliğe ve saygıya dair her şeyi şuursuzca harcamakta ısrar ediyor.

“O SANDIK GELDİĞİNDE BU İSTİBDADA MUTLAKA SON VERECEĞİZ”

Çünkü Sayın Erdoğan için koltuğu, tüm manevi değerlerin bezirganlığını yapabildiği, her şeyi mubah gördüğü bir ticaret sahasıdır. Mesele kendi iktidarı olduğunda milletimiz ve memleketimizin akıbeti sadece teferruattır. Varsın onlar, kirli siyasetlerinin, zehirli dillerinin çamurunda debelensinler. Biz, inatla ve ısrarla hürriyet için, demokrasi için, eşitlik ve adalet için mücadele edeceğiz. Ve o sandık geldiğinde bu istibdada mutlaka son vereceğiz. Hiç merak etmeyin, çok az kaldı.”

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN