Akşener'den Erdoğan'a tepki: Zavallılık 8 yıldır Gazze'ye gidememek

Akşener'den Erdoğan'a tepki: Zavallılık 8 yıldır Gazze'ye gidememek

İYİ Parti lideri Akşener, Erdoğan’ın “Filistin’in haritadaki yerini bilmeyecek kadar zavallıdır” sözlerine tepki göstererek, “Zavallılık, gideceğim diye atıp tutup, 8 yıldır Gazze'ye gidememektir” dedi.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “Beni Netanyahu ile aynı kefeye koyacak kadar ahlaksızlaşan bizde siyasetçi var. Filistin’in haritadaki yerini bilmeyecek kadar zavallıdır” ifadelerini tepki gösterdi.

Erdoğan’ı Twitter hesabı üzerinden etiketleyen Akşener, şunları söyledi:

Zavallılık, gideceğim diye atıp tutup, 8 yıldır Gazze'ye gidememektir.

Zavallılık, İsrail'e esip gürleyip, Çin'e karşı boyun bükmektir.

Zavallılık, siyonist madalyasını boynunda gururla taşımaktır.

Gerçek zavallılık, gerekeni yapamayıp sürekli boş konuşmaktır.

ERDOĞAN NE DEDİ?

Olayı uluslararası bazda değerlendirmeyelim. Maalesef ülkemizde de aynı kafada olan, aynı yanlışı ortaya koyan siyasi liderler var. Muhalefetin bir kanadı, örneğin benim Netanyahu ile adeta aynı çizgide olduğumu söyleyecek kadar grup toplantısında bir açıklama yapıyor. Filistin dendiği zaman benim ciğerlerim adeta sese gelir.

O, Filistin’in haritadaki yerini bilmeyecek kadar zavallıdır, ben ise BMGK’da 47’den bugüne bu terör devleti İsrail’in Filistin’i nasıl topraklarını işgal edip 47’den itibaren bu günlere geldiğini Genel Kurul’da haritayla göstermişimdir. 47’den bugüne kadar nasıl o topraklar işgal edile edile küçüldü ve bugün adeta işgal devleti, terör devleti İsrail Filistinli kardeşlerimize yaşanacak yer bırakmadı, o hale getirdi.

Utanmadan, sıkılmadan kalkıp beni Netanyahu ile aynı kefeye koyacak kadar ahlaksızlaşan bizde siyasetçi var. Bir kadın olması hasebiyle daha ileri gidecek değilim ama ben bugüne kadar Netanyahu ile bir araya gelmiş dahi değilim. İsrail’in başbakanıyla Davos’ta yine bir maceram oldu. Davos’ta İsrail’in başbakanına verdiğim cevabı tüm dünya biliyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (11)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
11 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN