Akşener'den parti programına 'kadınların sahiplendirilmesi'ni ekleyen HÜDA PAR'a tepki: Hayvan mıyız biz!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Bakırköy'de Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret etti. İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, “HÜDA PAR; Cumhuriyet’i, Anayasa’nın ilk 4 maddesini tartışmayı talep ediyor. Kadını sahiplendirmekten bahsediyorlar. Hayvan mıyız biz? Bütün bunların normal hâle geleceği bir Türkiye’den kaçınmak için, bütün seçmenlerimize söylüyorum, bakın 2,5 milyon seçmenin Sayın Kılıçdaroğlu’na oy vermesi lazım” dedi.

Bakırköy'de Seçim Koordinasyon Merkezi'ni ziyaret ederek seçmenlerle bir araya gelen Akşener, 'herkesi sandığa çağırın' dedi. "Sadece 2 buçuk milyon seçmene ulaşmamız gerekiyor. Arada çok fazla bir seçmen farkı yok. O nedenle Sayın Kılıçdaroğlu'nu 13. Cumhurbaşkanımız seçtirmek mümkün ve gerçekten kolay." ifadelerini Kullanan Akşener, seçemeni sandığa davet etti. İYİ Parti Lideri Meral Akşener, "İYİ Partililer seçmeni unutursa yanımdan defolun" çıkışını yaptı.

YSK'nın açıklamış olduğu resmi rakamlarda Erdoğan ve Kılıçdaroğlu arasındaki 2 buçuk milyon farka değinen Akşener, "Onlarla konuşacağız, mikro çalışacağız. Seçmenin önünde hazır olda duracağız. Seçmen velinimettir" şeklinde konuştu.

İYİ Parti Lideri Meral Akşener'in öne çıkan ifadeleri şöyle:

'HAZIR OLDA DURACAĞIZ'

"2.5 milyon fark çok büyük bir fark değil. Hepimiz sandıkları koruyacağız. Seçme veli nimettir. Biz seçmenlerin oyunu talep ediyoruz. Oyunu verinceye kadar her türlü nazını yapacaktır, her bir seçmenin gönlünü alacağız. Seçimden sonra da o insanları unutmayacağız. 3 senedir 'seçim veli nimettir' algısını yaratmaya çalıştık. Biz talep edeniz, hazır olda duracağız."

'BAŞBAKAN MERAL' SLOGANLARI ATILDI

Türkiye'mizin başbakanı sloganı ile konuşmasına başlayan İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Yine yeniden beraberiz. Öncelikle Bakırköy'e teşekkür ederim. Bakırköy'de yüzde 8 oy kullanmamış vatandaşlarımız var. Onları sandığa çağırıyorum. Pazar günü iki kişi arasında seçim yapacağız. Birisi Sayın Kılıçdaroğlu diğeri Sayın Erdoğan. Millet İttifakı'nın tüm partileri güçlerini sandık başında birleştirmişti. Bugün daha da iyi bir biçimde birleştirdi."

'MİKRO ÇALIŞMA YAPACAĞIZ'

"Sadece 2 buçuk milyon seçmene ulaşmamız gerekiyor. Arada çok fazla bir seçmen farkı yok. O nedenle Sayın Kılıçdaroğlu'nu 13. Cumhurbaşkanımız seçtirmek mümkün ve gerçekten kolay. Siz görevinizi yaptınız ancak bir eksiğimiz var. Diyelim sen işçisin, patronunla konuşacaksın, ailenle konuşacaksın, arkadaşlarınla konuşacaksın. Muş'ta akrabaların mı var? Onlarla konuşacaksın. Mikro çalışma yapacağız."

'PARMAK SALLAYARAK TAVIR KOYMAK YOK'

İktidara seslenen İYİ Parti Lideri Meral Akşener, 'bırakın onlar konuşsun' diyerek şöyle devam etti: "Buzdolabını açtığımda içinde peynir olmayan sadece mercimek çorbası olan, mercimek çorbasının içinde soğan, patates olmayan, yağ olmayan... Sadece su ile mercimek pişirilmiş çocuğuna yediren, yedirmek mecburiyetinde kalan ailelerin evine gidiyorum. O insanların derdini dinlemeye gidiyorum. İYİ Partililere talimatımdır, şu parmağı sallayarak tavır koymak yok. Seçmen veli nimettir. Seçmenin karşısında selam duracaksınız. Seçilmiş arkadaşlarıma talimatımdır; seçmeninizi unutursanız yanımdan defolun gidin. Bu netlikte söylüyorum. Siz oy verenleri unutmayacaksınız. O oylara layık olacaksınız."

'ASIL MESELE UCUBE SİSTEM'

"Her bir dostunuzun karşısına geçecek onu ikna edeceksiniz. Onun gönlüne gireceksiniz, üstten davranmayacaksınız, kutuplaşmayacaksınız. Onlar istediği gibi konuşsunlar, Allah'ın nasibi sizlerin gayretiyle Kılıçdaroğlu Cumhurbaşkanı olarak seçilecek. Mesele Erdoğan değil ucube sistemdir. Dolayısıyla da parlamenter sisteme birlikte geçeriz. Bu ucube sistemin devam etmemesi gerekir. Fakirsen daha da fakirleşirsin. Sen mutsuz yaşarken bir avuç zengin daha da zenginleşir."

Haberin detayları hazırlanıyor..

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (20)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
20 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN