Akşener'den yeni seçim videosu: Türkiye'nin kaderine gençler karar verecek

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabından paylaştığı yeni seçim videosunda ABB Başkanı Mansur Yavaş ile katıldığı “Katılımın Gücü, Gençliğin Sözü” programındaki konuşmalardan kesitlere yer verdi. Akşener, videoyu "Cumhuriyetimizin yeni asrında Türkiye'nin kaderine gençler karar verecek!" notuyla paylaştı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener sosyal medya hesabından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ile gençlerin sorularını yanıtladığı “Katılımın Gücü, Gençliğin Sözü” programındaki konuşmaların kesitlerine yer verdiği bir video paylaştı.

Akşener ve Yavaş'ın videoda gençlere yaklaşan Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili kritik uyarılarda bulunduğu anlar yer aldı.

Akşener, videoyu "Cumhuriyetimizin yeni asrında Türkiye'nin kaderine gençler karar verecek!" sözleriyle paylaştı.

Gençlere seslenen Akşener'in konuşması şu şekilde:

"Tek adam sistemini bu defa değiştiremezseniz, değiştiremezsek artık bir daha hukukun üstünlüğünden, yargının tarafsızlığından, liyakatin lazım geldiğinden, şeffaflıktan, hesap verilebilirlikten bahsedemeyiz. Parlamenter sisteme geçişle ilgili bir daha bir cümle kuramayız. O nedenle bu seçimi almak durumundayız, sizin için almak durumundayız." dediği sözler yer aldı.

Yavaş'ın sözleri ise şu şekilde:

Gençlere şunu söylemek istiyorum. Bu toplum üzerinde fikrinizi, hakkınızı söylemeniz ve bunun mücadelesini vermeniz lazım. Bu seçim bir değişiklik olmazsa bir daha asla değiştiremeyeceksiniz. Bunu bilmenizi isterim.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN