Alacaklılar kapıya dayanmadan o bankaya koşun! O banka can kurtaran gibi yetişti: Anında 100 bin TL kredi

Alacaklılar kapıya dayanmadan o bankaya koşun! O banka can kurtaran gibi yetişti: Anında 100 bin TL kredi

Garanti Bankası borç kapatma kredisi, düşük faiz oranlarıyla cazip teklifler sunuyor. Garanti Bankası yüzde 1,89 faiz oranı üzerinden, 36 ay vadeli, 1000 bin TL'ye kadar vereceği 'borç kapatma kredisi' ile diğer bankalardaki kredilerinizi kapatarak borçlarınızı tek bir bankada toplamak mümkün. İşte, Garanti Bankası borç kapatma kredisi başvuru şartları...

2023 yılıyla beraber bankaların kredi kampanyaları güncellendi. Hem seçime az bir süre kalması, hem de devam eden ekonomik kriz nedeniyle müşterilerine uygun ödeme koşullarında çeşitli kredi paketleri sunan bankaların kampanyaları yoğun ilgi görüyor.

2023 GARANTİ BANKASI BORÇ KAPATMA KREDİSİ ÜST LİMİT NE KADAR?

Garanti Bankası, çeşitli bankalara borcu olan vatandaşlara 100 bin TL'ye kadar 'borç kapatma kredisi' veriyor.

Borç kapatma kredisiyle borçlarını tek bir banka üzerinde toplamak isteyen kişiler için büyük bir fırsat sunuluyor.

İhtiyaç kredisi, konut kredisi, kredi kartı, taşıt kredisi ya da pek çok farklı borcu olan kişiler ödeyemediği borçlarını yeniden planlama ve yeni bir ödeme tablosu ile değerlendirme imkanı bulabilir.

2023 GARANTİ BANKASI BORÇ KAPATMA KREDİSİ FAİZ ORANI NE KADAR?

Garanti Bankası yüzde 1,89 üzerinden başlayan faiz oranıyla, 36 ay vadeli, 100 bin TL'ye kadar borç kapatma kredisi veriyor.

Böylece diğer bankalardaki bireysel ihtiyaç kredilerini tek bir bankada toplamak mümkün.

Garanti Bankası'nın internet sitesi üzerinden ilan ettiği borç transferi kredisine kısa süre çok sayıda başvuru yapıldı.

GARANTİ BANKASI BORÇ KAPATMA KREDİSİ ÖRNEK ÖDEME TABLOSU

2023 yılı borç kapatma kredisine örnek bir tablo yayınlayan Garanti Bankası, 12 ay vadeli olarak verilen 100 bin TL ihtiyaç kredisi paketinde yüzde 1,89 aylık faiz oranı üzerinden kullanılan kredilerde aylık taksit miktarının 9 bin 667 TL olduğunu paylaştı.

36 ay vadeli olarak 50 bin TL kredi çekmek isteyen kişiler için aylık yüzde 2,54 faiz oranı uygulandığını açıklayan Garanti Bankası, bu şekilde kredi çekilmesi durumunda aylık taksit tutarının 2 bin 350 TL olacağını ifade etti.

Borç kapatma kredisine başvurmak için Garanti Bankası şubelerini ziyaret ederek istenen şartları karşılayıp karşılamadığınızı öğrenebilirsiniz.

GARANTİ BANKASI KREDİ BAŞVURU SAYFASI

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN