Seren Serengil'in yeni kanalını duyanlar kulaklarına inanamadı! Beyaz TV'den kovulmuştu

Seren Serengil'in yeni kanalını duyanlar kulaklarına inanamadı! Beyaz TV'den kovulmuştu

Beyaz TV'de yayınlanan magazin programı Söylemezsem Olmaz'da, oldukça dikkat çeken bir performans sergileyen ünlü oyuncu ve sunucu Seren Serengil'in kanalla yolları ayrılmıştı. Seren Serengil'in şok bir kararla kanaldan uzaklaştırılmasının yankıları sürerken, ünlü sunucunun ekranlara geri döneceği öğrenildi. Ünlü sunucunun yayın yapacağı yeni kanal ise duyanları oldukça şaşırttı.

Söylemezsem Olmaz programında yaşadığı sorunlar nedeniyle kovulduğu iddia edilen Seren Serengil'den sevenlerine müjdeli haber geldi. Ünlü yorumcu yeni bir programla ekranlara geri dönüyor. Uzun yıllardır Beyaz TV ekranlarında yorumculuk yapan Seren Serengil'i işine son verilmişti. Bircan Bali ve Arto ile tartışmaya giren Serengil, kendisine mobing uygulandığını iddia etmişti. Yurt dışında kafa toplayan ünlü yorumcu sosyal medya hesabından müjdeli haberi verdi. Yakında ekranlara dönecek olan Seren Serengil'in kanalını duyan "Bu kadar düştün mü?" yorumları yaptı.

soylemezsem.jpg

SEREN EKRANLARA GERİ DÖNÜYOR

Söylemezsem Olmaz programından uğradığı mobbing yüzünden ayrıldığını iddia eden Seren Serengil geri döneceğinin haberini verdi.

bircan.jpg

Son dönemlerde yayında yaşadığı sorunlardan dolayı 3 kez hastanelik olan Seren Serengil'in iddialara göre işine son verilmişti. Başta Hadise olmak üzere çok sayıda ünlü ile mahkemelik olan Seren'den kanal yönetimi de rahatsız olmuştu.

beyaz.jpg

SOSYAL MEDYADAN AÇIKLADI

Seren Serengil hem Deniz Akkaya'nın gündeme şok etkisi yaratan iddialarına cevap verdi hem de ekranlara geri dönmek üzere olduğunun haberini verdi.

YENİ YERİ ŞAŞIRTTI

Serengil'in Arto ve Bali için ciddi bir rakip olacağı şimdiden konuşulmaya başlandı bile. İddialara göre Seren Serengil'in Seyhan Soylu lakaplı Sisi ile Youtube üzerinden beraber yayın yapacak. Ünlü yorumcudan henüz bir açıklama gelmedi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (10)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
10 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN