Alanya'da orman yangını

Alanya'da orman yangını

Antalya'nın Alanya ilçesinde çıkan orman yangını kısmen kontrol altına alındı. Arazinin dağlık olması nedeniyle yangına karadan müdahalenin zor şartlarda yapıldığı öğrenildi. Edilen bilgilere göre yaklaşık 20 dekarlık alan zarar gördü.

Antalya'nın Alanya ilçesinde Dere Mahallesi'ndeki ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın çıktı. İhbar üzerine bölgeye Alanya Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri sevk edildi.

Antalya’nın Alanya ilçesinde dağlık alanda çıkan orman yangınına havadan ve karadan müdahale edilirken Dere Mahallesi Muhtarı Hüseyin Uysal, "Alanya Orman İşletme Müdürlüğü ekipleri müdahale ediyor. Sarp bir arazi olduğu için çalışmalar biraz zorlaşıyor" dedi.

20 DEKARLIK ALAN ZARAR GÖRDÜ

Bölgeye 200’ü aşkın personel, 30’nun üzerinde arazöz, ilk müdahale aracı ve tanker ile 1 keşif, 1 yangın söndürme helikopteri sevk edildi. Sarp alanda devam eden yangın havadan ve karadan yapılan müdahalelerle kısmen kontrol altına alındı. Edilen bilgilere göre yaklaşık 20 dekarlık alan zarar gördü.

Öte yandan, Alanya’nın Elikesik Mahallesinde ormanlık alanda yangın çıktı. 2 dekar alanın zarar gördüğü yangına itfaiye ekipleri tarafından müdahale edildi. Yangının büyüme riskine karşı havadan da müdahaleler ile kısa sürede kontrol altına alındı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN