Ali Babacan'dan Sezen Aksu açıklaması: Hedef alınması kabul edilemez

Ali Babacan'dan Sezen Aksu açıklaması: Hedef alınması kabul edilemez

Sezen Aksu'nun 'Şahane Bir Şey Yaşamak' şarkısının 'Selam söyleyin o cahil Havva ile Adem'e' sözleri gündem olmuştu. DEVA Partisi lideri Babacan, "Sezen Aksu’nun hedef alınması kabul edilemez" dedi.

Ünlü sanatçı Sezen Aksu'nun 'Şahane Bir Şey Yaşamak' şarkısının sözleri nedeniyle birçok kesimin tepkisini çekmişti. DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla Sezen Aksu'ya destek verdi.

Babacan sosyal medya hesabı Twitter'dan, Türkiye ancak fikir ve ifade özgürlüğü zemininde yükselebilir. Sanatçılarımız da sanatlarını icra ederken özgür olmalıdır. Şarkı sözlerini çarpıtan zihniyet bu ülkeye sadece kötülük yapmaktadır. Sezen Aksu’nun hedef alınması kabul edilemez" mesajı gönderdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (36)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
36 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN