Ali Koç’tan ortalığı karıştıracak transfer hamlesi! 25 milyon euroluk dünya yıldızını getiriyor... Taraftar zil takıp oynayacak

Ali Koç’tan ortalığı karıştıracak transfer hamlesi! 25 milyon euroluk dünya yıldızını getiriyor... Taraftar zil takıp oynayacak

Tadic, Dzeko ve Cengiz Ünder gibi yıldız isimleri bünyesine katan Fenerbahçe, transfer döneminde yine gündemde. Sarı-lacivertli ekip, bu sezon Süper Lig ve Konferans Ligi'nde oynadığı 9 maçı kazanarak dikkatleri üzerine çekti. Kent, Dzeko, Eğribayat ve diğer yeni transferlerle kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe, Zajc'ın sözleşmesini 3 yıl uzatarak kadroda istikrarı da hedefliyor...

Fenerbahçe’de transfer döneminde birçok ayrılık da yaşandı. Arda Güler, Szalai, Bruma ve diğer önemli isimler, sarı lacivertli takımdan ayrılarak yeni maceralara yelken açtılar.

ORTA SAHAYA YENİ YILDIZLAR ARAYIŞI

Özellikle orta saha bölgesinde ciddi bir takviye peşinde olan Fenerbahçe'nin hedefinde iki büyük isim bulunuyor. Takım, 6 numara pozisyonuna dünya yıldızı bir oyuncu katma arayışında.

1-002.jpg

JORGİNHO TRANSFERİ İÇİN TÜM ŞARTLAR ZORLANACAK

Arsenal'da forma giyen İtalyan yıldız Jorginho, Fenerbahçe'nin radarında. 31 yaşındaki futbolcu, bu sezon Arsenal'da süre alamazken, geçen sezon 16 maçta 1 asistlik katkıda bulundu. Transfermarkt üzerinde Değeri 25 milyon euro olarak belirtilen Jorginho, Fenerbahçe'nin ilk hedefi.

GENÇ YETENEK FABRİCİO DİAZ DA GÜNDEMDE

Fenerbahçe'nin listesindeki diğer isim, Liverpool FC Montevideo takımında forma giyen Fabricio Diaz. 20 yaşındaki genç yıldız, kariyerinde 121 maçta 5 gol ve 7 asistlik performansla dikkat çekiyor.

Bu gelişmeler ışığında, Fenerbahçe'nin transfer döneminde nasıl bir strateji izleyeceği merakla bekleniyor. Sarı-lacivertlilerin, yıldız oyuncuları kadrosuna katacağına dair beklentiler taraftarlar arasında yüksek.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN